|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 10:35 am
Baranina http://www.youtube.com/watch?v=jiDWa0lZNPY a mnie powala jej talent rofl fuuuj! xp a tak w ogóle skomentowałabyś moje rozległe poszukiwania, a nie strzelała od razu offtopa? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 10:49 am
Daedhel Baranina http://www.youtube.com/watch?v=jiDWa0lZNPY a mnie powala jej talent rofl fuuuj! xp a tak w ogóle skomentowałabyś moje rozległe poszukiwania, a nie strzelała od razu offtopa? sad No zaraa, nie pali się mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 2:32 am
Wysłuchałem pierwszego.
Podobał mi się już wstęp, który przypominał muzykę z Dooma, a póżniej głos tej babki przebił wszystko.
Spokojnie możesz umieszczać więcej takich materiałów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 4:28 am
Ciekawa sprawa, może być ten pierwszy utwór. Rozśmieszył mnie ten facet o najwyższym męskim głosie (szczególnie gdy pisał o tym, że w trakcie nagrywania tego materiału był chory) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 5:03 am
Kasmizar Wysłuchałem pierwszego. Podobał mi się już wstęp, który przypominał muzykę z Dooma, a póżniej głos tej babki przebił wszystko. Spokojnie możesz umieszczać więcej takich materiałów. tylko, że ta babka to całkiem przystojny facet jest rolleyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 5:05 am
ichabot Ciekawa sprawa, może być ten pierwszy utwór. Rozśmieszył mnie ten facet o najwyższym męskim głosie (szczególnie gdy pisał o tym, że w trakcie nagrywania tego materiału był chory) xp tak, myślałam wtedy, że się przewrócę! xd gość właśnie pobił rekord świata, tyle, że nie był akurat w formie, no niestety... rolleyes ale sprawdźcie chociaż jedno nagranie z serii 4 octave wonders, bo to świetny materiał jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 12:59 pm
Sprawdziłem, fajne nawet. Ty Dae to wszystko wynajdujesz to w celu lekcji poglądowych i ćwiczenia własnego głosu, tak? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 5:14 am
ichabot Sprawdziłem, fajne nawet. Ty Dae to wszystko wynajdujesz to w celu lekcji poglądowych i ćwiczenia własnego głosu, tak? biggrin uhmm. Planuję (jak już się wyleczę z tego przebrzydłego grypska...) sprawdzić swoją skalę, bo prawdę mówiąc nawet nie wiem, ile teraz mam tych oktaw. Zaskoczyło mnie, że w serii 4 octave wonders był Jon Oliva z kawałkami, z których większość śpiewam bez problemów z płytą (a reszty nie znam). Gdzieś musi jednak być ten haczyk, bo siebie o aż taki talent nie podejrzewam. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 3:51 pm
Nie bądź taka skromna, podobno twoi koledzy ze studiów byli pod wrażeniem twoich możliwości! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 9:43 am
ichabot Nie bądź taka skromna, podobno twoi koledzy ze studiów byli pod wrażeniem twoich możliwości! mrgreen ??? 1) Podejrzewam, że nie znasz moich kolegów ze studiów. 2) Nie demonstrowałam swoich umiejętności kolegom ze studiów, słyszały mnie tylko stworzenia z akademika, z których większością starałam się mieć minimum kontaktów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 1:57 pm
No ale pisałaś coś, że jakąś koleżanka była zdziwiona (mam nadzieję, że nie jest ze mną aż tak źle, że sobie to wkręciłem O_o ) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 10:09 am
ichabot No ale pisałaś coś, że jakąś koleżanka była zdziwiona (mam nadzieję, że nie jest ze mną aż tak źle, że sobie to wkręciłem O_o ) xp no w sumie dużo osób się dziwi mojemu głosowi... może coś takiego mówiłam. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|