Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gaia Cash oferta od Gai

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gaia Cash
  Yes
  No
View Results

Kasmizar
Crew

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 11:03 am

Oferty Gai

Pod tym linkiem jest spis stron, na których rejestracja pozwoli zdobyć jakąś ilość GC. Od razu zaznaczam, że są tam widoczne wszystkie oferty, nie ma natomiast nic w kategorii darmowe. Jeżeli mnie oczka nie mylą chodzi o to, żebyśmy gdzieś się zarejestrowali, a jeżeli tamta strona będzie miała z tego zysk, to wtedy wpadnie nam parę Gaia Cash do łapki.
Jak na moje oko nie jest to nic wartego uwagi dla nas, ale chce poznać waszą opinię, czy ktoś próbował się logować itp.
PostPosted: Fri Aug 21, 2009 1:23 pm

Ja tego nie bardzo obczajam... Ale słowa "deposit", "pay" i "vaild credit card" i wymienianie określonych sum sprawiają, że nabieram podejrzeń, że to "free" jest chyba nie do końca zgodne z prawdą dramallama
Jakby nie to, że Gaia jest amerykańska, to można by im paluchem pogrozić "Zobaczymy się w Strassburgu za te kasze łajzy!" pirate

zmora13

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Aug 22, 2009 5:45 am

Lipa.
PostPosted: Mon Aug 24, 2009 3:01 am

Boję się tam klikać w cokolwiek xD

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

sakura55haruno

PostPosted: Mon Aug 24, 2009 7:42 am

ichabot masz racje lepiej nic nie klikać.Klikniesz i ci jeszcze Ci jakiś ogromny rachunek wyślą za to razz . Wiem bo podobnie kiedyś lak miałam.Weszłam na stronę www.umieramy.pl rozwiązałam test kiedy umrę X__X i na koniec wysłałam sms niby za cenę 2,44 by dowiedzieć się jaki wynik,nie dość że dostałam sms że nie poprawnie to do tego 30 złotych z komórki poszło się jeb*** .Tak samo z MissWapster, kiedyś na zimowisku se to kupiłam pisze że w cenie normalnego sms ale tam wszystko jest w cenie normalnego sms nie tylko pobranie.Jak chcesz przejść do innej lokacji to też płacisz!I tak na tym straciłam 20 zł.Odrazu skasowałam te durną grę! stressed stressed stressed .
PostPosted: Mon Aug 24, 2009 9:26 am

lipa, ja Dae zaznaczyła. nothing for free, folks rolleyes

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Aug 24, 2009 3:36 pm

spacerujac czasami po site feedback forum mozna nartafic na tematy temu przeznaczone/ okazuje sie bowiem, ze gaia niekoniecznie daje sobie rade z takimi rzeczami - bylo duzo zazalen ze ludzie nie dostali kasy, ze zawirusowalo im komputer etc.
a co mnie odrzucilo - podawanie danych osobistych. w zyciu><przyklad
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces