|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 3:26 pm
goliznę mogę mieć za darmoszkę, wcale nie potrzeba mi fotografii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 2:41 am
Wystarczy stanac przed lusterem wink Ale mam lenia w dupie, niech ktos wymysli jakies kreatywne zajecie dla mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 3:14 am
Justinka Wystarczy stanac przed lusterem wink Ale mam lenia w dupie, niech ktos wymysli jakies kreatywne zajecie dla mnie... hmmm... coś mi przyszło do głowy.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 5:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 5:08 am
Baranina Justinka Wystarczy stanac przed lusterem wink Ale mam lenia w dupie, niech ktos wymysli jakies kreatywne zajecie dla mnie... hmmm... coś mi przyszło do głowy.. twisted Chyba powinnam zaczac sie bac xp ichabot: pomysl calkiem niezly, ale to chyba wymaga nalezytych farbek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 5:14 am
Justinka Baranina Justinka Wystarczy stanac przed lusterem wink Ale mam lenia w dupie, niech ktos wymysli jakies kreatywne zajecie dla mnie... hmmm... coś mi przyszło do głowy.. twisted Chyba powinnam zaczac sie bac xp ichabot: pomysl calkiem niezly, ale to chyba wymaga nalezytych farbek? Nie mam pojęcia można sprawdzić w necie, ale myślę że na próbę można spróbować zwykłymi w miejscach mało drażliwych (czyli cała twarz i inne takie) Jeżeli masz wątpliwości, skonsultuj się z lekarzem, farmaceutą lub podaj skład farbek dla wilkusa! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 5:23 am
ichabot Justinka Baranina Justinka Wystarczy stanac przed lusterem wink Ale mam lenia w dupie, niech ktos wymysli jakies kreatywne zajecie dla mnie... hmmm... coś mi przyszło do głowy.. twisted Chyba powinnam zaczac sie bac xp ichabot: pomysl calkiem niezly, ale to chyba wymaga nalezytych farbek? Nie mam pojęcia można sprawdzić w necie, ale myślę że na próbę można spróbować zwykłymi w miejscach mało drażliwych (czyli cała twarz i inne takie) Jeżeli masz wątpliwości, skonsultuj się z lekarzem, farmaceutą lub podaj skład farbek dla wilkusa! xd Najlepiej przetestuje na siostrach, swojej gladkiej skory nie bede narazac na jakies gowno;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 5:26 am