|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 22, 2009 7:42 am
emo Babcia mówi o mnie słabeusz. Chlip chlip...
Pożegnaj się z laurką na dzień babci stare
ale to prawda, ataki były bardzo słabe, przez to event dla mnie był nudny, bo duża ilość kliknięć nie przekładała się na "Fun".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:51 am
Kasmizar emo Babcia mówi o mnie słabeusz. Chlip chlip... Pożegnaj się z laurką na dzień babci stare ale to prawda, ataki były bardzo słabe, przez to event dla mnie był nudny, bo duża ilość kliknięć nie przekładała się na "Fun". wnusiu, przecież babunia też była w rich campie. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:59 am
No u nerdów też na początku ataki nie były za dobre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 3:02 am
ichabot No u nerdów też na początku ataki nie były za dobre... ale potem byli drudzy pod względem siły ataku, zaraz po kryminalistach. Za to fitness byli porównywalni z burżujami i można im było trochę przygrzmocić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 9:14 am
A i tak event byl nudny jak flaki w oleju i zdobywanie itemow bylo tak nuzace ze mozna bylo w polowie "walki" zasnac przed kompem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 10:28 am
Fajny był event w którym, rzeczywiście coś się działo, a tutaj prawie wogóle nic.
Za mało róznorodności. W moim wykonaniu wygladało to na: atak, atak, obrona, leczenie, atak, atak, drobny atak. Czynność powtórzyć.
Minusem było też szukanie graczy chcących walczyć. Nie ubawiłem się sad A dali jakiś komiks po zakończeniu eventu? Czy ktoś wygrał? Brakuje wam tych komiksów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:19 pm
Wlasnie, wlasnie powinno byc takie boom albo crach albo cokolwiek na zakonczenie, znak ze cos sie dzialo, ze jedni byli lepsi od drugich COKOLWIEK, a tu lipa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 3:40 pm
... ja sie musze przyznac, ze walczylam cale 2 razy i sobie darowalam... i musze powiedziec, ze event byl co najmniej dziwny. w usa sie naprawde robi takie kampusy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 10:20 am
wilkus ... ja sie musze przyznac, ze walczylam cale 2 razy i sobie darowalam... i musze powiedziec, ze event byl co najmniej dziwny. w usa sie naprawde robi takie kampusy? xd eche. A w Polsce jest taki program Camp America, gdzie możesz pojechać do takich obozów pilnować dzieciaków czy nawet zajęcia z nimi prowadzić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 6:51 am
Daedhel wilkus ... ja sie musze przyznac, ze walczylam cale 2 razy i sobie darowalam... i musze powiedziec, ze event byl co najmniej dziwny. w usa sie naprawde robi takie kampusy? xd eche. A w Polsce jest taki program Camp America, gdzie możesz pojechać do takich obozów pilnować dzieciaków czy nawet zajęcia z nimi prowadzić. Nie wiem ile musieliby mi doplacic, zebym pojechala pilnowac tlustych, przemadrzalych bachorow z USA;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 9:27 am
Daedhel eche. A w Polsce jest taki program Camp America, gdzie możesz pojechać do takich obozów pilnować dzieciaków czy nawet zajęcia z nimi prowadzić. brzmi jak tania sila robocza. a pozniej sie dziwia, ze amerykanie sa...no dziwni ogolnie ale w sumie pomysl nieglupi. ciekawe, czy by u nas takie cos moglo dzialac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 8:34 am
wilkus Daedhel eche. A w Polsce jest taki program Camp America, gdzie możesz pojechać do takich obozów pilnować dzieciaków czy nawet zajęcia z nimi prowadzić. brzmi jak tania sila robocza. a pozniej sie dziwia, ze amerykanie sa...no dziwni ogolnie ale w sumie pomysl nieglupi. ciekawe, czy by u nas takie cos moglo dzialac w sensie do nas sprowadzać zagranicznych? A kto za granicą zna Polski? xp z angielskim to co innego. Na pocieszenie dodam, że w Wielkiej Brytanii też werbują do tego programu. Jakby nie patrzeć, ładnie wygląda na CV.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 1:34 pm
Justinka Daedhel wilkus ... ja sie musze przyznac, ze walczylam cale 2 razy i sobie darowalam... i musze powiedziec, ze event byl co najmniej dziwny. w usa sie naprawde robi takie kampusy? xd eche. A w Polsce jest taki program Camp America, gdzie możesz pojechać do takich obozów pilnować dzieciaków czy nawet zajęcia z nimi prowadzić. Nie wiem ile musieliby mi doplacic, zebym pojechala pilnowac tlustych, przemadrzalych bachorow z USA;/ Polskie dzieci mogą być nie lepsze ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|