|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:11 am
A sötét teremben a társaság tagjai felállva tapsolták meg az előttük meghajoló fiatal párt. Sera és Kismet sütkérezett a megbecsülésben, amit kivívtak a játék alatt. Moon Ez a játék, bár nem volt győztes, talán a legjobb játék volt mindközül. Final Egyetértek. Harold Richmore ezzel végleg bebizonyította, hogy nem alkalmas játékmesternek. Helmet Igen, egyet kell értenem nekem is. Jolly Jöjj közén Yoshiya, ünnepelj velünk! Yoshiya Sajnálom apám, de én nem vettem részt a játékban. Bauta Ne csüggedj, ez az öröm perce. Lesz még alkalmad bebizonyítani, hogy alkalmas vagy a megbecsülésünkre. A sötét terem távoli ajtaja kivágódott, egy alak jelent meg és zaklatottak közeledett a társaság tagjai felé. Félrelökte Sera-t és Kismet-et, majd megállt az asztalok előtti kis fényben. Harold Mit jelentsen ez!? Nem tudtam, hogy harmadik játék most fog indulni! Mi volt ez? Bauta Csendet! Eddig megtűrtük, mert vezette a játékot, de a mostani játék menete bebizonyította, hogy alkalmatlan a vezetésre! Harold Én adtam a társaságuknak a robotokat, a helyszínt és mindent! Az én családomat mészárolják le újra és újra! Nem tehetik ezt! Bauta De megtehetjük és meg is tesszük! Alkalmatlan a vezetésre! Helmet Én is! És azt hiszem, mindannyian. Bauta Ezzel eldőlt. Harold Richmore, megvonjuk játékvezetői titulusát! Ezennel, csak egy figura a táblán! Innentől nincs beleszólása a történésekbe! Harold Nem tehetik! Nem! Ezt nem! Az én családom! Az én életem! Bauta De megtehetjük! Hozzátok be őket! Kiáltott oda Bauta két K.U.R.O egységnek, akik biccentettek és megindultak kifelé. Hamarosan vissza is tértek, de nem egyedül. Két másik embert hoztak. Meztelenül, láncon vezették őket, mintha csak cirkuszi majmok lettek volna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:12 am
Harold Laura! Shawn! Mit jelentsen ez ti szörnyetegek!?  Laura Apa, kérlek, vigyél ki innen!  Shawn Haza akarok menni! Engedjenek el minket! Kérem! Bauta Csöndet! Nincs jogotok beszélni! Sinistra Hogy tisztázzuk a dolgokat: mi rendelkezünk a családja életével és halálával. Ahogy a magáéval is. Sinistra Gondoljon csak bele, mi lenne, ha a kis fiacskája nem kapná meg a gyógyszerét? Milyen lenne az élete… olyan csontokkal, amik úgy törnek, mint az üveg! Kiáltott fel Sinista és megragadta Shawn karját. Egetlen mozdulat elég volt ahhoz, hogy négy helyen eltörje a fiú karját. Shawn felordított és térdre rogyott.  Laura Elég! Elég legyen! Hagyjá… Sinstra kitekerte Laura nyakát. A lány holtan rogyott a földre és többé nem mozdult. Harold Elég! Elég legyen! Könyörgöm… ne… Sinistra Elfogadja feltételeinket? Bauta Sera, ne hagyd szenvedni a fiút. A lány bólintott és máris a fiú mellett termett. Egyetlen gyors mozdulattal lecsapta Shawn fejét, majd visszasétált előbbi helyére. Kismet megragadta, valamit a fülébe súgott, majd megcsókolta. Bauta De, hogy ne tűnjünk olyan szívtelennek, adunk valamit. A Primoriel nevű egyedet. Megkapja, mint saját figurát. Kényére, kedvére mozgathatja a játék szálait, ameddig, az nem ütközik a feltételeinkbe. Moon Első feltétel: a családja nem tudhat semmit a játékról! Helmet Második feltétel: nem szivárogtathat ki semmilyen információt a szervezetünkről, kapcsolatainkról és bármiről, ami hozzánk köthető! Jolly Harmadik feltétel: nem akadályozhatja a játék menetet! Final Negyedik feltétel: szabad beleszólása van a játék történéseibe, addig, amíg, az nem ütközik az előző három feltételbe. Bauta Ha bármelyik feltételt megszegi, egyességünk érvényét veszti és a játék befejeztével, a halottak nem kerülnek feltámasztásra. Azaz, a családja és maga, végleg meghal. Elfogadja a feltételeket, figura Harold Richmore?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:14 am
Jolly Emlékezetes lépés lesz ez. Mondta Jolly, miközben kortyolt egyet vörösborából. Miután Harold-ot elvezették, a társaság tagjai megbeszélték a játékot. Kielemezték a legjobb részeket, a karaktereket és a következő játékot tervezgették. Helmet Nem fér a fejembe, hogy miért nem fordultak egymás ellen. Hisz, minden megvolt ahhoz, hogy a gyerekek a szolgálókat gyanúsítsák. Final A mi gondolkozásunk, nem biztos, hogy hasonlít a figuráinkéra. Bauta És a gyermeki lelket sem szabad alábecsülni. Őket még nem befolyásolja a felnőttkor mérge, a hazudozás és az álszenteskedés. Moon Meglepett annak a K.U.R.O egységnek az önfeláldozása a játék végén. Nem tudtam, hogy ilyenre is képesek. Bauta Azt hiszem, sok van még ebben a játékban, amit még nem ismerünk. Renov lassan előkerült a sötétségből. Bauta elé lépdelt, meghajolt, majd valamit a férfi fülébe súgott. Bauta Érdekes, felettébb érdekes. Vezesse be, kérem. Renov meghajolt és eltűnt a sötétségben. Moon Kedves Bauta, megosztaná velünk miről tájékoztatta az előbb Renov? Bauta Vendégünk érkezett. Azt hiszem uraim, ismét sikerült alábecsülnünk Harold Richmore-t. Renov hamarosan visszatért, mellette egy lány lépdelt. Csinos, ruhában volt, amely emlékeztetett az Iel nővérek forma egyenruhájára, de másabb volt. A lány megállt a kis fényben, az asztalok előtt. Sathurniel Kérem, engedjék meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Sathurniel. Egy ajánlattal érkeztem önökhöz. Sathurniel Úrnőim felettébb érdekesnek találták az önök játékát és szeretnének csatlakozni önökhöz. Biztosíthatom önöket, hogy ez a társulás, mindannyiunk hasznára válna. Sathurniel Beleszólást a játékba. De cserébe, olyan játékmenetet kapnak, amely minden elképzelésüket felülmúlja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:16 am
A társaság feljegyzései:Harold Richmore, meghalt a játék előestéjén. Anne Shelley, meghalt a játék napján. Shawn Richmore, meghalt a játék napján. Helen Raven, meghalt a játék napján. Laura Richmore, meghalt a játék napján. Davide Richmore, a játék győztese. Geoff Chinch, meghalt a játék napján. Rachel Chinch, meghalt a játék napján. Adriana Pinkerton, meghalt a játék napján. Wilfred, meghalt a játék napján. Megan, meghalta játék napján. Seramshiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:17 am
Volume 2A társaság feljegyzései:Harold Richmore, meghalt a játék napján. Anne Shelley, a játék győztese. Shawn Richmore, meghalt a játék napján. Jay Gates, meghalt a játék előestéjén. Helen Raven, meghalt a játék napján. Laura Richmore, meghalt a játék napján. Kevin Raven, meghalt a játék előestéjén. Beatrice Raven, meghalt a játék előestéjén. Davide Richmore, meghalt a játék napján. Geoff Chinch, meghalt a játék napján. Rachel Chinch, meghalt a játék napján. Adriana Pinkerton, meghalt a játék napján. Wilfred, meghalt a játék napján. Megan, meghalt a játék előestéjén. Ella, meghalt a játék napján. Bauta Moon Jolly Helmet Final Sinistra Renov Sera Armatirel Seramshiel Ireaiel Gannriel Ichi Ni San Yon Go Roku Shichi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:18 am
Volume 3A társaság feljegyzései:Harold Richmore, meghalt a játék előestéjén. Anne Shelley, meghalt a játék előestéjén. Shawn Richmore, meghalt a játék napján. Jay Gates, meghalt a játék napján. Josh Ocho, meghalt a játék napján. Helen Raven, meghalt a játék előestéjén. Laura Richmore, meghalt a játék napján. Kevin Raven, meghalt a játék előestéjén. Beatrice Raven, meghalt a játék napján. Davide Richmore, meghalt a játék napján. Geoff Chinch, meghalt a játék előestéjén. Rachel Chinch, meghalt a játék napján. Adriana Pinkerton, meghalt a játék előestéjén. Wilfred, meghalt a játék előestéjén. Megan, meghalt a játék napján. Ella, meghalt a játék napján. Ethan, meghalt a játék napján. Kuro, használhatatlanná vált a játék napján. Bauta Moon Jolly Helmet Final Sinistra Renov Sathya Sera Kismet Yoshiya Nova Stella Astra Eterniel, használhatatlanná vált a játék napján. Armatirel, használhatatlanná vált a játék napján. Seramshiel, használhatatlanná vált a játék napján. Ireaiel, használhatatlanná vált a játék napján. Gannriel, használhatatlanná vált a játék napján. Muoriel, használhatatlanná vált a játék napján. Edariel, használhatatlanná vált a játék napján. Ichi, használhatatlanná vált a játék napján. Ni, használhatatlanná vált a játék napján. San, használhatatlanná vált a játék napján. Yon, használhatatlanná vált a játék napján. Go, használhatatlanná vált a játék napján. Roku, használhatatlanná vált a játék napján. Shichi, használhatatlanná vált a játék napján. K.U.R.O.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:19 am
 Suttogta egy hang az éjszakában. Mint, egy bagoly, úgy gubbasztott a nyitott ablak párkányán. Egy pillanatra sem vesztette el egyensúlyát. Olyan tökéletesen fogalt helyet a keskeny lécen, mintha csak egy széken ülne.  Ismételte, mire a szoba sötétében fekvő alak megmozdult ágyán. Lassan felült és kissé zavartan körbepillantott. Megpillantva az alakot az ablakban, azonnal magához tért. Ébredés utáni zavartsága azonnal elillant.     Nanayon Biztonságban. Ne aggódj érte. De, ha viszont akarod látni, akkor segítened kell.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2010 10:21 am