|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:20 pm
Jukatan ZebraDeath Jukatan ILikeGreenChickenLegs PATRZCIE! Toż to legendarny Jukatan! yep, chcesz ałtograw? XD już Cię na maturze cytują, teraz chcą autografy! Juka, żeś się dorobiła xd mowilam, ze bede gwiazda, kto mogl wiedziec, ze na ppc P: ty powinnaś rozważać karierę aktorki. i od razu do Hollywoodu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2008 3:14 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan ZebraDeath Jukatan ILikeGreenChickenLegs PATRZCIE! Toż to legendarny Jukatan! yep, chcesz ałtograw? XD już Cię na maturze cytują, teraz chcą autografy! Juka, żeś się dorobiła xd mowilam, ze bede gwiazda, kto mogl wiedziec, ze na ppc P: ty powinnaś rozważać karierę aktorki. i od razu do Hollywoodu! to nie moja liga. ostatnio dostalam kontrakt z Marsjańskiego Studium Filmowego, ale go nie podpisalam (nie chcieli mi tam zapewnic apartamentu, tylko jakis dom, phi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2008 5:49 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan ZebraDeath Jukatan ILikeGreenChickenLegs PATRZCIE! Toż to legendarny Jukatan! yep, chcesz ałtograw? XD już Cię na maturze cytują, teraz chcą autografy! Juka, żeś się dorobiła xd mowilam, ze bede gwiazda, kto mogl wiedziec, ze na ppc P: ty powinnaś rozważać karierę aktorki. i od razu do Hollywoodu! to nie moja liga. ostatnio dostalam kontrakt z Marsjańskiego Studium Filmowego, ale go nie podpisalam (nie chcieli mi tam zapewnic apartamentu, tylko jakis dom, phi) no ja się tobie nie dziwię! willa z basenem to po prostu minimum!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|