|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 2:37 pm
a my już rozwiązywaliśmy testy gimnazjalne i są dziwne. w jednym pytaniu jest "uzupełnij zwroty", a w następnym następnym "przyporządkuj podane zwroty". i z tego późniejszego zadania można było wszystko spisać do pierwszego. ale to chyba nieuwaga twórców.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 13, 2008 2:16 pm
Lopatka hurra, hurra w maju matura no prosze. powodzenia razz ad ILikeGreenChickenLegs: czasem tak jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 2:29 am
mature w wielu przypadkach tez da sie w podobny sposob rozwiazac xd [moze jest to jakies zadoscuczynienie za bzdurne klucze i kilka lat oduczania myslenia?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 2:51 am
Ach, a ktoś rozwiązywał test predyspozycji językowych? Fajnie było, trzeba było tłumaczyć coś z wymyślonego języka i tworzyć w nim zdania.
/piszę esej o wpływie techniki na człowieka. nie jest tak źle, ale nuuudno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 5:49 am
o.o genijalny pomysl xd
ei.. ale temat jest dobry, jak na esej. w sensie, ze dobrze, ze nie opisujesz co poeta mial na mysli, tylko sie sam mozesz wykazac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 3:50 pm
wilkus o.o genijalny pomysl xd ei.. ale temat jest dobry, jak na esej. w sensie, ze dobrze, ze nie opisujesz co poeta mial na mysli, tylko sie sam mozesz wykazac można było wybrać. na szczęście. ale mi sie już nie chcceeeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 1:02 pm
esej esej. napisalam ostatnio esej o subkulturach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 2:01 pm
Maris274 esej esej. napisalam ostatnio esej o subkulturach hm i jak, na jaki przedmiot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 9:47 am
moj ostatni esej byl na temat co poeta mial na mysli>< aczkolwiek szczesliwie bylo to wystarczajaco dawno, zeby teraz czasami cos pisac dla siebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:24 am
a ja miałam ostatnio trzy eseje, jeden po drugim. Jeden był o wojnach perskich, inny o wietrzeniu, a ostatni o wpływie reformacji i idących za nią zmian w kulturze i obrządkach na wygląd kościołów i nagrobków w Szkocji. Ostatni był najlepszy. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 7:51 am
Daedhel a ja miałam ostatnio trzy eseje, jeden po drugim. Jeden był o wojnach perskich, inny o wietrzeniu, a ostatni o wpływie reformacji i idących za nią zmian w kulturze i obrządkach na wygląd kościołów i nagrobków w Szkocji. Ostatni był najlepszy. whee
u mnie sie okazało, ze chyba tylko ja oddałem ten esej... nie będę miał jedynki ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:41 pm
Arystotelesowa energia, dynamis, etelenchia, kosmologia, teologia i różnice u Platona. Z każdym wykładem jestem chyba mądrzejsza, a przynajmniej mam o czym bredzić jak dostajemy fazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|