Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
drzwi, albo po czym poznać, że w twoim mieszkaniu są idio Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co to było?
  budyń
  pianka remontowa
  maksymalnie rozpaćkany papier toaletowy
  Nie! To było coś jeszcze innego i zaraz was oświecę!
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 4:52 am

xd

Ciężko masz Dae, aż ręce same opadają sweatdrop
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 5:05 am

Tak sobie teraz wymyslilem, ze moglabys zrobic bloga o akademiku. Uwazam ze moglabys zyskac nawet sporo czytelnikow. Jeszcze taka jedna rzecz mi sie przypomniala, a wlasciwie to zdarzyla sie wlasnie teraz, ale to sie zdarza notorycznie raz w tygodniu. A wiec cala grupa Staska chyba wlasnie ma okienko i siedzi w naszym pokoju, kolega z pokoju Darek smacznie spi. Ja niestety nie mialemtakiego twardego snu i zostalem brutalnie obudzony. Powiem ci ze masz dobrze bo niespodzianka byla za twoimi drzwiami, twojego pokoju i chyba bylo to daleko od lozka. Bo chyba nie jest fajnie jak sobie lezysz w lozeczku i obudzi cie 10 obcych facetow. Gosciny Stasiu poczestuje ich herbatka i kawa, a pozniej jak juz sie wywlecze z lozka. Ubiore spodnie. No to juz dlamnie nie ma czystego kubka. Nie nawidze jak ktos mnie obudzi, nie nawidze piosenki wstawaj szkoda dnia.
Ale ja sie zemszcze jak tylko Stasiu wyjdzie z pokoju to zostanie z drugiej strony drzwi. Oby szybko zachcialo mu sie do wc czy cos.

Martinespl

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 2:18 pm

Martines, ten napis, który zrobiłam, nie jest w obcym języku w Wielkiej Brytanii. xp

Współczuję. Odkąd tu przyjechałam, nauczyłam się doceniać fakt, że mam pokój jednoosobowy.
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 9:54 am

AAa nie obcy no no w Brytani. Tak Tak.

Martinespl

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Dec 09, 2008 1:46 pm

Dae proponuje, załóż nowy topic i relacjonuj na bieżąco codzienny stan kuchni, niespodzianek na drzwiach,lokatorow itp.
Jestem bardzo ciekawa kontynuacji razz
Ale tez Ci współczuje. Znajac moją cierpliwość z którą łączy się agresja w chwilach krytycznych, Twoi współlokatorzy dawno niewolniczo harowali w waszej kuchni 4laugh
PostPosted: Tue Dec 09, 2008 2:00 pm

Maris274
Dae proponuje, załóż nowy topic i relacjonuj na bieżąco codzienny stan kuchni, niespodzianek na drzwiach,lokatorow itp.
Jestem bardzo ciekawa kontynuacji razz
Ale tez Ci współczuje. Znajac moją cierpliwość z którą łączy się agresja w chwilach krytycznych, Twoi współlokatorzy dawno niewolniczo harowali w waszej kuchni 4laugh
dobra, mamy świeżego update'a:
1) ktoś wyżłopuje wszystkim mleko do sucha. Przedwczoraj rano otworzyłam sobie mleczko, wypiłam jakąś 1/10, a po 24 godzinach o tej samej porze była go jeszcze... tak, 1/10. Ktoś uporał się z 3/4 mojego mleka! scream Grrrr, wcale nie prosiłam o pomoc. Innym w innych terminach znikało odpowiednio pół, cała butelka, lub po kawałku. Wszyscy wiemy, kto najpewniej za tym stoi, ale nie mamy dowodów, niestety. A cwaniak jeszcze sobie na ten temat żartuje. Mama podpowiedziała mi, że mleko podobno dobre na kaca... a tak się składa, że

2) z nocy z przedwczoraj na wczoraj jeden gość się uchlał i naćpał tak solidnie, że nawet ja, niezaznajomiona z tego typu sprawami, byłam pod wrażeniem stanu, w jakim się znajdował, jak go zobaczyłam... mało zabawne, zwłaszcza, że miał nazajutrz kłopoty z ludźmi od naszych akademików za zakłócanie spokoju (co się pierwszy raz zdarzyło w naszym mieszkaniu, choć wielu tutaj chula aż miło).

w sumie to już naprawdę mnie to wszystko przestaje bawić. Na topicu chwalta sieu znajdziesz jeszcze część poprzednich raportów, gdzieś tu jest też topic +16 w którym proszę o radę w sprawie obsługi pijanych współlokatorek. Ale generalnie to nie polecam zaznajamiania się z szczegółami, można całkowicie zwątpić w godność ludzką...

Carcassandra

Anxious Carpenter

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 12:58 pm

to o pijanych współlokatorkach to czytałam.
postaw kiedyś zepsute mleko, ciekawe czy tez wypije wszystko ^^
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 1:44 pm

Maris274
to o pijanych współlokatorkach to czytałam.
postaw kiedyś zepsute mleko, ciekawe czy tez wypije wszystko ^^
a skąd ja mam wziąć zepsute? W sklepie tylko świeże sprzedają. xp Raczej nie wypije, wszyscy tu strasznie wybredni, mają w zwyczaju wyrzucać do kubła całe bochenki chleba i całe opakowania jogurtów bez sprawdzania, w jakim są stanie, jeśli tylko jest po terminie przydatności. stare

Carcassandra

Anxious Carpenter

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 1:17 pm

kup świeże, postaw w ciepłym miejscu na 24h i voila!
no to im gratuluje, ale jak to chleb po terminie? ma już pleśń/jest twardy?
jak twwardy, to dajcie ptakom, chyba że tam ich nie ma razz
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 2:50 pm

Maris274
kup świeże, postaw w ciepłym miejscu na 24h i voila!
no to im gratuluje, ale jak to chleb po terminie? ma już pleśń/jest twardy?
jak twwardy, to dajcie ptakom, chyba że tam ich nie ma razz

Albo potworowi z Loch Ness.
Się ucieszy i zaprosi na herbatkę 3nodding

dziki_wieprz

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items