|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 11:18 am
Dobra ludzie, wbijamy na ten serwer. Możemy spotkać się w Bartonie. Pamiętajcie, że dopóki się nie spotkamy, i nie wymienimy ze sobą zdań na chacie w zOMG, sprawdzajcie Gaię czy nie macie od kogoś PM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 1:21 am
ichabot Który mój avatar? Z Prinz'owym niebieskim płaszczem? Hmm... czyżby przypominał Ci twoje lustrzane odbicie? xd edit: cytaty nie działają crying ano, ano xd wlasnie dlatego nie zauwazylam Twojej wypowiedzi. er.. a w weekend[czytaj teraz] da sie xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 8:04 am
I jak w koncu poszlo wczoraj?? Udalo sie skompletowac druzyne in the end?
Ja niestety musialam ciacho piec wiec zrezygnowalam wczesniej;] Godzina stania w Barton i czekania na zbawienie mnie znuzyla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 2:58 pm
Koniec końców, zostałem tylko ja i Lopatka xD Później przyłączył się cziken. Ogólnie to nie wyszło nam tak jak chcieliśmy. Żeby takie coś organizować, lepiej poczekać aż uporają się z rażącymi błędami w grze =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 4:03 am
Bywa;]
A to fakt, troche szajs z tego wyszedl tylko i wylacznie z powodu bledow w grze confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 11, 2008 8:36 am
ale dziwne, bo ja z innymi mogę się łącxzyć w crew.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 11, 2008 1:35 pm
ja tez nie mialam z tym problemu, lae wtedy nie moglismy na zaden mozliwy sposob stworzyc nowego crew skladajacego sie tylko z 5 osob jesli dobrze pamietam. Jakas masakra to byla;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 10:26 am
Fluff Hunters...
Dzieci zOMG!'a...
The Bootsnake Killers...
Or somfing lajk dis...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 10:26 am
Other Shiba Fluff Hunters... Dzieci zOMG!'a... The Bootsnake Killers... Or somfing lajk dis...
Of kors, of kors.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 9:23 am
Dzięki... Luźne probozycje... Rozumiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 10:22 am
Other Shiba Dzięki... Luźne probozycje... Rozumiesz? tak, ja tez miałem takie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|