|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 5:36 am
Justinka A Zebra ma racje, ze nie masz zdolnosci malarskich i trzeba przyjmowac krytyke z godnoscia, a nie robic szopki Ja się otwarcie przyznaję do tego, że jestem antyzdolna manualnie, ale zazwyczaj ludzie uważają to stwierdzenie za fałszywą skromność zamiast wierzyć mi na słowo -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 7:42 am
ZebraDeath ichabot Dalszą wiedzę na temat obrażania siebie nawzwajem proszę czerpać z działu "Dla ludzi, którzy nie potrafią się zachować na forum ogólnym" xp a co, że niby nie potrafię, taaaak? wink Nie wątpię w twoje umiejętności xd ILikeGreenChickenLegs ale ja na to forum poniekąd wchodzić nie mogę.
Czemu nie możesz? Możesz i musisz. Lopatka Ja się otwarcie przyznaję do tego, że jestem antyzdolna manualnie, ale zazwyczaj ludzie uważają to stwierdzenie za fałszywą skromność zamiast wierzyć mi na słowo -_-' A ja w gimnazjum musiałem robić odwrotnie tzn. dawałem ładne prace na plastykę (siostra mi robiła xD) i póżniej musiałem ludziom wmawiać, że to ja narysowałem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 7:55 am
Quote: Czemu nie możesz? Możesz i musisz. ale ja poniżej 16 jestem stressed Quote: A Zebra ma racje, ze nie masz zdolnosci malarskich i trzeba przyjmowac krytyke z godnoscia, a nie robic szopki cóż, moze ma rację, ale nie o to chodziło. napisała to niewiadomopoco.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 8:25 am
dobra, kończymy ten s**t'owy wątek bo to już zaczyna się robić niedorzeczne... I ciii.... nie wiem czy wiesz, ale ty masz 16 lat. Wiem, bo wczoraj twoja mama dzwoniła do mnie i mi powiedziała, żebym Ci przekazał 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 9:15 am
Icha, ty to masz wtyki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 10:41 am
Taaaaa cialko tez mam zajebiste xp Widzialam toi jakies 4 lata temu, ale dobre teksty nie sa zle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 11:19 am
Justinka Taaaaa cialko tez mam zajebiste xp Widzialam toi jakies 4 lata temu, ale dobre teksty nie sa zle 3nodding A ja dzisiaj sobie o tym przypomniałem i musiałem sobie jeszcze raz obejrzeć... to jest lepsze jednak niż tibijski gangster xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 11:57 am
ILikeGreenChickenLegs Quote: A Zebra ma racje, ze nie masz zdolnosci malarskich i trzeba przyjmowac krytyke z godnoscia, a nie robic szopki cóż, moze ma rację, ale nie o to chodziło. napisała to niewiadomopoco. staram się nie ograniczać w swoich spostrzeżeniach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|