|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 11:39 am
Twoja mama dzwoni bezpośrednio do mnie wink xd
wilkus: To krach na prawdziwej giełdzie przenosi się na Gaię? hmmm... to może być prawda. W takim razie trzeba będzie się posługiwać językiem giełdowym. No więc, akcje Kelp o' th' Loch spadły prawie o 50%, gdy doniesiono o beznadziejności finałowej generacji dla inwestorów... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 11:44 am
co to ma do rzeczy o.O?
ozby, wydurnialam sie, ale w sumie.. wlasciwie czemu nie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 11:55 am
wilkus co to ma do rzeczy o.O? ozby, wydurnialam sie, ale w sumie.. wlasciwie czemu nie? xd a ja to nie? xp Czy tylko mnie i Daedhel dotknęła ta pierwsza wielka ekonomiczna katastrofa XXI wieku? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 3:30 am
nie. po prostu wy sie tym najbardziej przejmujecie mrgreen ja i tak z rzadka cos sprzedaje, wiec mi to nawet na reke, ze sa tansze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 4:17 am
Wszystko tanieje... teraz najbardziej się opłaca mieć chyba swój majątek wyłącznie w gotówce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 4:32 am
Zaproście mnie!!! *_____* eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 8:25 am
i tak nie pograsz, powodem jest THE EVIL 104
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 9:17 am
ichabot Wszystko tanieje... teraz najbardziej się opłaca mieć chyba swój majątek wyłącznie w gotówce xd ano... ale po co kasa, jak nie mozna z niej uzytku zrobic? xd ja w sumie chyba poczekam, az urna skonczy ewoluowac i troszku stanieje... [juz pomijajac fakt, ze mnie nie stac na razie, bo nie mam kiedy rysowac sweatdrop ] ale za bardzo mi sie podobaja te ozdoby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 10:02 am
Sprawdzałem sobie dzisiaj ceny starych evolutions. Np. takie Fausto's bottle. Wszyscy o nim chyba zapomnieli, bo teraz kosztuje ok 20k xD Widziałem evolvy, które kosztują 2k xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 10:42 am
a ja powiem tak - wk*rwiają mnie z tym krachem na giełdach, bo zamiast 2,1 to dolar idzie po 3,0 a ja chcem dollfa kupić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|