|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 01, 2008 12:11 am
Tja. Wczoraj już miałem napisac tego posta, ale coś mi się gaia sie spieprzyła. Mój pech.
s**t, nienawidzę się przedstawiac. To jest taaaakie upierdliwe =_=' można to w sumie porównac z pójściem do nowej klasy, tyle, że mam tam pewnośc, że nikt mnie nie polubi. To w sumie na luzie jestem i bardziej się tutaj stresuję. Eeech. Te głupie, typowe frazesy.
Na imię mam Kuba, drugiego imienia nie podam, bo brzmi bardzo z ruska. Jestem polską reinkarnacją Władymira Ilicza Lenina. Lat mam niemalże 15, głupi wiek. 26 sierpnia urodziny mam, także... nie obraziłbym się, gdybyście, w imię hołdu należnego jedynemu oświeconymu tego świata, Leninowi, obrabowalibyście londyńskie Tower i dali mi koronę brytyjską. Przydałoby się. *wodzi oczami i jeszcze zastanawia się co napisac*
Niczym oryginalnym nie będzie, jak powiem, że lubię anime. Nienawidzę mangi. Sam nie wiem czemu, bo przeczytałem tonę książek. Anime właściwie to kocham, nienawidzę z kolei jakiś tam słodkich hetero-yuri bzdurek. To głupie jak dla mnie. Niecierpię też słodziuchnych, plastikowych, russhoffyh dziewek, trochę mnie od nich mdli. Wiem, dziwne podejście do świata mam. Jakbym jakiś zgorzkniały był, ale tak nie jest. Właściwie to jestem małe, naiwne homo dziecko, które trochę za dużo płacze i użala się nad sobą. I jest trochę za bardzo uzaleznione od innych ludzi. I metalu. I punku. I MSI. I nie, nie jestem uzależniony od gai. Tylko od kompa. No, ale w sumie co mam robic w nudne wakacje, jak jestem uczulony na słońce i zdycham w wysokiej temperaturze. No i kocham yaoi. Nie wiem co to ma do takiej temperatury, no, ale nie ważne. Ostatnio też cierpię na chroniczną bezsennośc objawiającą się syndromem L'a: jem tylko słodycze, mam lekką depresję i piję mnóstwo kawy z 7 łyżeczkami cukru. Niezła jest.
Jak chcecie coś ode mnie, to przekupcie mnie słodyczami D: Ach, no i mam chyyyba anoreksję. 55 kg przy 180 cm to nienajlepszy bilans. Ach. Jaki ja jestem wspaniały, cudowny i w ogóle xP Dokańczając jeszcze to, czego nienawidzę - nienawidzę patriotyzmu, głupich ludzi, nietolerancji, czyli... Polski. Nie uważam się za polaka, zresztą też w boga nie wierzę. "Bogu", o ironio, dzięki, że przodkowie ze strony mojego ojca to Francuzi i Niemcy, przynajmniej mogę mówic, ze w 1/8 mam takie pochodzenie. Ach, i porąbaną matkę mam. Swoją drogą, nie mieszkam z nią.
Czegoś chcecie jeszcze ode mnie, czy pozwolicie mi w spokoju zdechnąc robiąc właściwie jedną rzecz, ktora mi się nigdy nie znudzi - leżec wiosną na trawie, kiedy słońce jeszcze w miarę znośnie dla mnie świeci i gapic się w mknące swym własnym, niby powolnym, tempem? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 04, 2008 12:40 am
Lap banana : P > foto dcc : X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 5:19 am
Nie wiem co o tobie sądzić, jest w tobie tyle sprzeczności, że jedyna teoria jaka mi sie nasuwa to, ze dojrzewasz, buntujesz się, masz jakieś nieudane życie, jesteś dość leniwy, uważasz że świat jest niesprawiedliwy i szukasz sobie dobrej ideologii, która by mogła Cię bronić. Jednak spokojnie.. dorośniesz to Ci się zmieni co nieco.
Pretensje odnośnie twojej matki kieruj do ojca, że się z taką związał. Chociaż podobno miłość jest ślepa? Dlatego dobrze jest w porę wybrać sie do okulisty.
Twoja przypadłość do Yaoi jest zrozumiała, nie miałeś dookoła kobiecego wzoru, więc pewniej czujesz się obracając w kręgu mężczyzn. Nie liczę też na jakąś specjalną wyrozumiałość dla dziewczyn ;]
Oczekujesz tolerancji, a sam nie tolerujesz np. różowych panienek. To samo co Ty czujesz w stosunku do nich, to one mogą czuć do ciebie .Mają takie same prawo jak Ty. Zasada jest taka: nie czepiasz się do innych to i oni nie czepiają sie do ciebie. Uwierz, ja całe życie robie coś niestandardowego i w szkole często czułam ze strony rówieśników brak akceptacji. Ja nawet nie miałam własnej grupy tak jak np " metale itp" ja byłam Sama przeciwko wszystkim. Była na to rada, ja nie czepiałam sie do nikogo i nie wyrażałam chęci na rozgłaszanie o swoich osobistych upodobaniach, a nikt się do mnie nie czepiał. Dzięki temu okres szkolny wspominam bardzo spokojnie i radośnie.
A jeśli chodzi Ci np o chodzących dresów po alkoholu gotowych do bicia pierwszego lepszego, to uwierz , że w każdym kraju jest ich odpowiednich, ale nie w każdym wygląda jak dres.
Z tymi Francuzami i Niemcami to dojebałeś ostro ;/ Powiedz mi w czym oni są lepsi? Nie ma lepszych ani gorszych narodowości, liczy się człowiek jako pojedyńcza jednostka i to ile dobra czyni. Jestem przyszłym lekarzem i na prawdę nie będzie mnie obchodziło czy pierwszego ratować Polaka, Niemca czy Pakistańczyka. Pomoc wpierw dostanie ten który bardziej będzie jej potrzebował.
I jeszcze jedno... Yaoi to takie same słodkie bzdurki jak Hetero czy Yuri Oglądałam wszystko, to sie wypowiadam XD Jedzie trochę brakiem tolerancji dla lesbijek i hetero, nie sądzisz? ;]
Wiem ze Ciebie trochę męczę, ale takim jak Ty trzeba czasem pokazać karnego jeżyka, bo im się w dupie za bardzo poprzewraca 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|