|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 8:49 am
a tera mnie sie wszytko zacina crying bóóóóóó to jest niesprafiedliwe.......... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 2:17 pm
Mroovecka a tera mnie sie wszytko zacina crying bóóóóóó to jest niesprafiedliwe.......... crying *tuli mroove* Nie martw się, Durem i tak wygra 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 27, 2008 2:38 am
Mroovecka wilkus wal w nie jak najszybciej. najlepiej jeszcze na samej gorze, jak sa na kupie. ja nie umiem nutek i wpisywania kodu crying z tym kodem to jest jakis bug... czytałam fora ze nikomu nie udało się wiecej niż 2 pkt zdobyć, mimo ze wpisują w 5 sekund... To najwyraźniej ten bug musieli już naprawić, bo ja w 5,98 sek mam 10 pkt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 27, 2008 2:46 am
ooo, genialnie! ale chyba i tak juz po wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 27, 2008 5:09 am
dlaczego barton wygrywa?! scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 2:19 am
Barton chyba wygra gonk
Dobra, pogodziłem się już z moim overallem. Nie chcę mi się podnosić go wyżej. Moja średnia to 9.78. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 3:22 am
ei, ale wiecie.... brakuje nam do nich 0.01... nie umiem podniesc swojego nawet o tyle, ale jezeli jest ktos tutaj, kto ma niski, proooooszeeeee? stan obecny- 9.81
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 7:23 am
wilkus ei, ale wiecie.... brakuje nam do nich 0.01... nie umiem podniesc swojego nawet o tyle, ale jezeli jest ktos tutaj, kto ma niski, proooooszeeeee? stan obecny- 9.81 bardzo chętnie - gdyby mi się nie cięło ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 7:26 am
chyga i tak juz nie mozna, z tego co zrozumialam.... teraz tylko wypierdzielanie mulkow etc, zeby bylo sprawiedliwie i zobaczymy, kto wygra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 7:34 am
wilkus chyga i tak juz nie mozna, z tego co zrozumialam.... teraz tylko wypierdzielanie mulkow etc, zeby bylo sprawiedliwie i zobaczymy, kto wygra... generalnie gram i mi poprawia, ale ciezko idzie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 7:45 am
dzisiaj gemma mi poprawił staty.
kiedy bedą te skóry nooooowe?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 8:28 am
ja nie wiem, czy przypadkiem juz nie zamkneli liczenia sweatdrop dzisiaj powinny skory byc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|