|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 11:27 am
Chyba nie ma żadnych ajtemów, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 12:47 pm
no właśnie nie wiem. chyba są... skoro admini tak to reklamują... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 1:10 pm
nie ma. Czytajcie uważnie, to jest event organizowany przez userów. Admini reklamują to, co się dzieje na Gai, żeby rozruszać towarzystwo i ogólnie poprawiać atmosferę, przyciągać uwagę ludzi do tego, co jest tu fajne, a co się wiąże wyłącznie z ruchem społecznym, a nie adminowskim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 3:48 pm
Tylko chciwośc się liczy xD A mi sie ostatnio jakoś gorzej czyta i z mniejszym zrozumieniem... Może to przez stres? I tez mi bal przez userów robiony dramallama Bądz co nie bądz i bądź to w koncu 6 rocznica i admini jednak od siebie powinni wystąpic z jakąs inicjatywą, niekoniecnzie ajtemową, a nie zwalac na juserów. No. O!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 3:51 pm
Chlopcy obijaja sie po prostu, co tu ukrywac...
Pewnie pija duzo po pracy i vodka pomysly im wyplukala *robi mine znawcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 11:19 pm
Yajo Tylko chciwośc się liczy xD A mi sie ostatnio jakoś gorzej czyta i z mniejszym zrozumieniem... Może to przez stres? I tez mi bal przez userów robiony dramallama Bądz co nie bądz i bądź to w koncu 6 rocznica i admini jednak od siebie powinni wystąpic z jakąs inicjatywą, niekoniecnzie ajtemową, a nie zwalac na juserów. No. O! ale w tym roku chyba już był bal z kocimi kapciami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 6:22 am
ninja tylko ja się ubrałam w piżamę...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 7:40 am
Ja z ziomkami z innych krajów nie rozmawiałem na gai juz od miesięcy, więc ten cały event jakoś mnie nie rusza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 10:42 am
ILikeGreenChickenLegs Yajo Tylko chciwośc się liczy xD A mi sie ostatnio jakoś gorzej czyta i z mniejszym zrozumieniem... Może to przez stres? I tez mi bal przez userów robiony dramallama Bądz co nie bądz i bądź to w koncu 6 rocznica i admini jednak od siebie powinni wystąpic z jakąs inicjatywą, niekoniecnzie ajtemową, a nie zwalac na juserów. No. O! ale w tym roku chyba już był bal z kocimi kapciami? No, coś było... tylko z jakiej okazji? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 11:09 am
niech no ktoś wpadnie na townsy na Barton 001050
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 2:29 pm
ZebraDeath niech no ktoś wpadnie na townsy na Barton 001050 a poo co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:23 am
Kyoko Suomi ZebraDeath niech no ktoś wpadnie na townsy na Barton 001050 a poo co? Na Wieeeelki Baaaaal !!!! cheese_whine cheese_whine cheese_whine ...... ..... , który już się odbył xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|