|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 3:05 am
Kurna...Nie wiem jak to się stało ale wszystko zdałam... To na co chcesz iść do tego kina Dorotko??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 3:47 am
albo mnie cos ominelo, albo powinnas sie cieszyc? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 3:58 am
idźcie na kung-fu pandę. Chesteros z Gemmą wczoraj byli, mówią że fajne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 10:02 am
jupi <3
nie wiem, na co chce :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 12:55 pm
wilkus albo mnie cos ominelo, albo powinnas sie cieszyc? xd No własnie to dziwne... bo prucz jednej 3 i 4 to mam same 5 eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 12:56 pm
Jukatan jupi <3 nie wiem, na co chce :< to sie streszczaj nim calkiem w depresje wpadne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 1:06 pm
Baranina wilkus albo mnie cos ominelo, albo powinnas sie cieszyc? xd No własnie to dziwne... bo prucz jednej 3 i 4 to mam same 5 eek łoo, to genialnie! ei, akademia pedagogiki specjalnej to wasze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 2:50 pm
wilkus Baranina wilkus albo mnie cos ominelo, albo powinnas sie cieszyc? xd No własnie to dziwne... bo prucz jednej 3 i 4 to mam same 5 eek łoo, to genialnie! ei, akademia pedagogiki specjalnej to wasze? nasze.... ale teraz nas przerabia rektor na uniwersytet... jak to bedzie po wacku brzmialo.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 3:00 pm
Owiec nasze.... ale teraz nas przerabia rektor na uniwersytet... jak to bedzie po wacku brzmialo.... sweatdrop bede musiala sie tam wybrac jakiejs dziolsze papiery zaniesc>< wytlumaczysz mi kiedy, gdzie to jest, prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 3:28 pm
wilkus Owiec nasze.... ale teraz nas przerabia rektor na uniwersytet... jak to bedzie po wacku brzmialo.... sweatdrop bede musiala sie tam wybrac jakiejs dziolsze papiery zaniesc>< wytlumaczysz mi kiedy, gdzie to jest, prawda? no jacha... moge jechac z toba nawet... na co sie lala dostala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 3:30 pm
nie mam Ci ja pojecia. maja mi je wpierw przeslac. ale jakos mi sie nie spieszy... w sumie jej nigdy nie widzialam na oczy o.O bardzo chetnie. jak tylko dostane tamto badziewie. a moze sienie dostala i mi ich nie przysle ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 3:34 am
wybacz mi, o wielka Owco, ale teraz codziennie pracuje po 8 godzin i niestety, kino odpada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|