Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
To nas marek wyciulal

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

:(
  :((
View Results

Martinespl

PostPosted: Fri Jun 20, 2008 1:24 pm

Mamy wyklad z takim panem, co jest jeszcze prezesem swojej fimry. Tak sie nieszczesliwie zlozylo, ze nie mamy wpisu z wykladu u tego pana. Umowilismy sie z nim dzwoniac po 3 razy w tygodniu i rozmawiajac z jego pania sekretarka, ze wpisy i zaliczenia beda mozliwe w piatek o godzinie 11. Czekalismy na uczelni od godziny 10:45 do 12:30, az w koncu ktos madry zadzwonil do firmy. I teraz najlepsze okazala sie, ze zle go zrozumielismy i on na nas czekal u siebie w firmie, a my na niego w uczelni. I okazja do wpisu przepadla, teraz dopiero najblizsza okazja do wpisu we wrzesniu i pewnie znow trzeba bedzie 3 tygodnie dzwonic i sie umawiac. I tak oto pan Marek nas oszukal.
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 12:39 am

mam podobny problem... nie moge oddac sprawozdania pan Markowi [moze to jakas cecha wspolna], bo go nie ma>.< w sensie mial byc w poniedzialek, to grzecznie poszlam rano sie zapytac, co jest nietam z tym, co napisalam. pana Marka ni widu, ni slychu, ale zobaczylam kierowniczke calego przedsiewziecia i podejmujac bardzo optymistyczne zalozenie, ze kto, jak kto, ale ona mi pomoze, zaryzykowalam poproszenie o pomoc. no ale nic. tez nie wiedziala o co biega. powiedzieli mi tam pozniej, zebym przyszla w piatek, bo wtedy pan Marek odbiera sprawozdania do sprawdzenia. tym razem nikogo nie bylo=_=

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Jun 21, 2008 2:54 am

moja anglistka i tak przebija panów Marków xp umawia się, potem jej nie ma, a na nasze skargi odpowiada że była, tylko nas nie było... stare
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 7:46 am

ha, a ja mam spokoj z sesja mrgreen

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Jun 21, 2008 9:25 am

Jukatan

kiedyś trzeba to przejść twisted
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 10:08 am

ZebraDeath
Jukatan

kiedyś trzeba to przejść twisted
spoko, w przyszlym roku wink

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sun Jun 29, 2008 1:05 am

dość mam sesyji gonk
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 3:14 am

juz koniec wszystkiego szczesliwie... 3nodding

ale 3 razy oddawalam to spierdzielone sprawozdanie><
mam 4 z laboratorium z fizyki xd

wilkus
Crew

Gem_ma

PostPosted: Wed Jul 23, 2008 9:02 am

można go zniszczyć ewentualnie po wrześniu cool
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 11:52 pm

uffff, mało mnie ze studiów nie wylali xd

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Martinespl

PostPosted: Thu Aug 21, 2008 6:35 am

spokojnie, ja w akademiku mieszkam z gosciem co byl 3 lata na pierwszym roku, jak go wywalaja drzwiami to wchodzi oknem razz
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 12:48 pm

mi z menrzulkiem się udało blaugh fuksem, ale się udało

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Martinespl

PostPosted: Thu Sep 18, 2008 1:16 pm

W końcu po wydzwonieniu tysięcy minut próbując umówić się z Markiem. Przejechawszy setki kilometrów dnia 16 września udałem się do firmy Re****
(żeby nie było krypto reklamy) Wynegocjowawszy drogę do biura z panem portierem błąkając się miedzy magazynami, trafiwszy na "izbę przyjęć", wynegocjowawszy z panią sekretarką, że byłem umówiony, wyczekawszy dziesiątki minut na pana prezesa otrzymałem wpis. Yeeeaaahhuuu Suuppperrr! Zdobyłem 4 inne wpisy. I tylko zabrakło obecności pana K. brak jednego wpisu sad . Dnia 17 września trzeba było oddać indeksy, mój i kolegi indeks leży sobie spokojnie na najwyższej półce i czeka na pana K. A później pewnie tłumaczenie się w dziekanacie. Cóż wiecej mogę napisać, panie K DAJ MI WPIS
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff