|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 2:09 pm
Ja nie mam już instalki.
Nie wierzę, żeby zrezygnowali z xp. Z visty może i zrezygnują, ale co do xp, to wątpię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 2:35 pm
Ja tylko powtarzam pogłoski dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 2:04 am
ichabot Ja nie mam już instalki. Nie wierzę, żeby zrezygnowali z xp. Z visty może i zrezygnują, ale co do xp, to wątpię. zrezygnują z XP na 10 000 000 000 000 000%. A wiesz, dlaczego? Bo większość świata z niej korzysta. A oni chcą zarobić. Muszą więc sprzedawać nowe systemy operacyjne, bo na starych już nie zbiją kasy. Dlatego Microsoft nie pozwala sprzedawać nowych komputerów z XP. Żeby Vista powoli i z oporami stawała się nowym standardem i żeby ludzie ją kupowali, bo ich ukochane programy będą tylko na niej chodzić. Ale Microsoft ma problem, bo większość programistów ignoruje Vistę i pisze pod starsze Windowsy albo jeszcze Maci czy Linuxy. Możliwe, że po prostu pewnego dnia wyjdzie nowy Windows, który bardziej zadowoli publikę i zapanuje pokój na platformie programiści-system operacyjny. A Vista to tylko faza przejściowa, którą trzeba przetrzymać. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 2:32 am
Daedhel ichabot Ja nie mam już instalki. Nie wierzę, żeby zrezygnowali z xp. Z visty może i zrezygnują, ale co do xp, to wątpię. zrezygnują z XP na 10 000 000 000 000 000%. A wiesz, dlaczego? Bo większość świata z niej korzysta. A oni chcą zarobić. Muszą więc sprzedawać nowe systemy operacyjne, bo na starych już nie zbiją kasy. Dlatego Microsoft nie pozwala sprzedawać nowych komputerów z XP. Żeby Vista powoli i z oporami stawała się nowym standardem i żeby ludzie ją kupowali, bo ich ukochane programy będą tylko na niej chodzić. Ale Microsoft ma problem, bo większość programistów ignoruje Vistę i pisze pod starsze Windowsy albo jeszcze Maci czy Linuxy. Możliwe, że po prostu pewnego dnia wyjdzie nowy Windows, który bardziej zadowoli publikę i zapanuje pokój na platformie programiści-system operacyjny. A Vista to tylko faza przejściowa, którą trzeba przetrzymać. rolleyes hm... nie patrzyłem na to z tego punktu widzenia. Możesz mieć rację biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 5:00 pm
No i od kogo ja sobie legalną kopię załatwię wtedy... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 9:58 pm
z serwerów warezowych, a z czego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:42 am
Yajo No i od kogo ja sobie legalną kopię załatwię wtedy... rolleyes legalną kopię czego? *straciła orientację w dyskusji* neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:51 am
Daedhel Yajo No i od kogo ja sobie legalną kopię załatwię wtedy... rolleyes legalną kopię czego? *straciła orientację w dyskusji* neutral xp-ka xd Póki co, to masz jeszcze szanse, Yajo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 12:58 pm
Nie, tego nowego co tam zrobią zamiast ikspeka. Bo niby na czym ja teraz śmigam? Na 98? rolleyes ZebraDeath z serwerów warezowych, a z czego... Nnnnie używam... I dokładnie nie wiem, co toto jest xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|