|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 1:17 pm
Justinka Siatkowka jest lepsza! I odnosimy sukcesy ^^ *obudzil sie w niej duch bylej siatkarki* ble.. nie lubię siatkówki, jestem za niski. I to jest w niej beznadziejne. W grze bardzo pomaga wzrost. W piłce nożnej nie ma takich ograniczeń pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 8:11 am
ichabot Justinka Siatkowka jest lepsza! I odnosimy sukcesy ^^ *obudzil sie w niej duch bylej siatkarki* ble.. nie lubię siatkówki, jestem za niski. I to jest w niej beznadziejne. W grze bardzo pomaga wzrost. W piłce nożnej nie ma takich ograniczeń pirate I sie tutaj mylisz. W pilce jak jestes za wolny to tracisz, musisz byc wysoki, bardziej masywniejszy, ale z kolei nie za gruby. Jest duzo rzeczy, ktore determinuja czy ktos bedzie chcial cie do klubu... A w siatkowce zawsze male osoby,albo sa na rozgraniu, albo libero i jakos daja rade, albo inaczej sa kluczowymi czlonkami zespolu! No!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 8:40 am
eh. a do mnie do szkoły chodza ola i adam otto. i oni strasnie wysocy i tną w siatę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 9:29 am
w gimplu nie cierpiałam siaty, ale w liceum cięłam w to zdrowo!
i też jestem nizutka... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 9:58 am
Justinka ichabot Justinka Siatkowka jest lepsza! I odnosimy sukcesy ^^ *obudzil sie w niej duch bylej siatkarki* ble.. nie lubię siatkówki, jestem za niski. I to jest w niej beznadziejne. W grze bardzo pomaga wzrost. W piłce nożnej nie ma takich ograniczeń pirate I sie tutaj mylisz. W pilce jak jestes za wolny to tracisz, musisz byc wysoki, bardziej masywniejszy, ale z kolei nie za gruby. Jest duzo rzeczy, ktore determinuja czy ktos bedzie chcial cie do klubu... A w siatkowce zawsze male osoby,albo sa na rozgraniu, albo libero i jakos daja rade, albo inaczej sa kluczowymi czlonkami zespolu! No! dupa... i tak nie lubię siatkówki, a nad szybkością zawsze można popracować, ze wzrostem trudniej. Grubasy to chyba w sumo tylko znajdą sobie miejsce. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 11:34 am
Siatkowka spoko spoko, a jak jestes niski to mozesz grac w obronie jako libero. A teraz wyjasnie o co chodzi z panem Webbem, Ten pan sedziowal mecz Polska-Austria, Polska musiala wygrac ten mecz, aby miec szanse na wyjscie z grupy i walke w nastepnej rundzie turnieju. Ten pan sedziowal bardzo na niekorzysc Polakow. W srodku pierwszej polowy Polaki strzelily n a1:0 i taki wynik byl az do 93 minuty, gdzie to pan sedzial najpierw kazal powtorzyc rzut wolny dla austryjakow, nastepnie zaraz po wykonaniu powtorki rzutu wolnego podyktowal rzut karny za trzymanie za koszulka. Takie trzymanie jest to normalna rzecz w takiej sytuacji i wszyscy sie przepychaja. Rzut karny sedzia dyktuje gdy zawodnik wychodzi na pozycje sztrzelecka i zostaje brzydko zatrzymany przez obronce przeciwnej druzyny. Pan austryjak ktory zostal sfaulowany nie mial zadnych szans na oddanie strzalu, poniewaz pilka przeleciala 2 metry nad jego glowa. byly tez inne kontrowersyjne sytuacje. A teraz o co chodzi w tym sporcie, kibice sie identyfikuja ze swoimi druzynami gdy ona wygrywa to czuja gdyby to oni wygrali, a gdy przegrywa to wiadomo. Pozatym klimat na stadionie, bylem tylko na zuzlu, wiec tam jest tak ze wszyscy jestesmy 10 tys. rodzina, pan obok poczestuje cie slonecznikiem, albo razem z nim mozna powyklinac. Tego nie da sie wytlumaczyc jak nie da sie wytlumaczyc milosci to trzeba przezyc i poczuc. Amen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 11:41 am
ZebraDeath Daedhel Zebra: u mnie w domu działają te same przesądy! xd Najgorsze jest to, że u mnie one jeszcze działają ninja u mnie PODOBNO też. Zawsze można tak zinterpretować wejście w niewłaściwym momencie niewłaściwej osoby, ale jak ta osoba będzie włazić i wyłazić przez cały mecz, który się wygra, to oczywiście nie będzie miało wpływu na skuteczność tej reguły. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 12:35 am
Martinespl Siatkowka spoko spoko, a jak jestes niski to mozesz grac w obronie jako libero. A teraz wyjasnie o co chodzi z panem Webbem, Ten pan sedziowal mecz Polska-Austria, Polska musiala wygrac ten mecz, aby miec szanse na wyjscie z grupy i walke w nastepnej rundzie turnieju. Ten pan sedziowal bardzo na niekorzysc Polakow. W srodku pierwszej polowy Polaki strzelily n a1:0 i taki wynik byl az do 93 minuty, gdzie to pan sedzial najpierw kazal powtorzyc rzut wolny dla austryjakow, nastepnie zaraz po wykonaniu powtorki rzutu wolnego podyktowal rzut karny za trzymanie za koszulka. Takie trzymanie jest to normalna rzecz w takiej sytuacji i wszyscy sie przepychaja. Rzut karny sedzia dyktuje gdy zawodnik wychodzi na pozycje sztrzelecka i zostaje brzydko zatrzymany przez obronce przeciwnej druzyny. Pan austryjak ktory zostal sfaulowany nie mial zadnych szans na oddanie strzalu, poniewaz pilka przeleciala 2 metry nad jego glowa. byly tez inne kontrowersyjne sytuacje. A teraz o co chodzi w tym sporcie, kibice sie identyfikuja ze swoimi druzynami gdy ona wygrywa to czuja gdyby to oni wygrali, a gdy przegrywa to wiadomo. Pozatym klimat na stadionie, bylem tylko na zuzlu, wiec tam jest tak ze wszyscy jestesmy 10 tys. rodzina, pan obok poczestuje cie slonecznikiem, albo razem z nim mozna powyklinac. Tego nie da sie wytlumaczyc jak nie da sie wytlumaczyc milosci to trzeba przezyc i poczuc. Amen. aha, aha, dzięki za wytłumaczenie. to wiadomo, kibice szukają winowajcy (bynajmniej, wynika to z moich obserwacji)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 2:08 am
huh...ja tam zawsze wolalam ogladac wyscigi formuly 1....niz jakas tam pilke nozna, w dodatku cale osiedla nie dra sie tak jak Kubica wygrywa...a kibice pilki noznej wciaz sie dra >.< i to mi przeszkadza chyba najbardziej, niech sie jaraja czym chca, zeby tylko nie ograniczali mojej przestrzeni zyciowej...
gdziez ach gdziez jest moj domek na totalnym odludziu stare
ej, a to prawda, ze ten sedzia jak mu tam jakos wczesniej niesprawiedliwie ocenial nasze mecze, bo cos tak mi sie o uszy obilo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 2:20 am
_b_u_r_a_k_ huh...ja tam zawsze wolalam ogladac wyscigi formuly 1....niz jakas tam pilke nozna, w dodatku cale osiedla nie dra sie tak jak Kubica wygrywa...a kibice pilki noznej wciaz sie dra >.< i to mi przeszkadza chyba najbardziej, niech sie jaraja czym chca, zeby tylko nie ograniczali mojej przestrzeni zyciowej... gdziez ach gdziez jest moj domek na totalnym odludziu stare ej, a to prawda, ze ten sedzia jak mu tam jakos wczesniej niesprawiedliwie ocenial nasze mecze, bo cos tak mi sie o uszy obilo? ja tam nie wiem... ej, wiecie, a mnie ciekawi. jak jest to całe ojro, to wszyscy wywieszają flagi, etc, uważają się za jakichś patryjotów, a ciekawe ile osób wywiesza taką flagę w święto narodowe. ha, toć ci hydrozagadka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:56 am
pani psychol _b_u_r_a_k_ huh...ja tam zawsze wolalam ogladac wyscigi formuly 1....niz jakas tam pilke nozna, w dodatku cale osiedla nie dra sie tak jak Kubica wygrywa...a kibice pilki noznej wciaz sie dra >.< i to mi przeszkadza chyba najbardziej, niech sie jaraja czym chca, zeby tylko nie ograniczali mojej przestrzeni zyciowej... gdziez ach gdziez jest moj domek na totalnym odludziu stare ej, a to prawda, ze ten sedzia jak mu tam jakos wczesniej niesprawiedliwie ocenial nasze mecze, bo cos tak mi sie o uszy obilo? ja tam nie wiem... ej, wiecie, a mnie ciekawi. jak jest to całe ojro, to wszyscy wywieszają flagi, etc, uważają się za jakichś patryjotów, a ciekawe ile osób wywiesza taką flagę w święto narodowe. ha, toć ci hydrozagadka.
hm, ja na majówkę przejeżdżałem przez kilka wsi, i żadna nie miał w ogóle flagi!
a w miasteczkach i miastach było coś zwane nadużyciem, czyli wywieszanie flagi z orłem. bo coś takiego może prezydent i inne tam militaria.
/natalia, oglądałaś hydrozagadkę? genialne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 3:11 pm
pani psychol _b_u_r_a_k_ huh...ja tam zawsze wolalam ogladac wyscigi formuly 1....niz jakas tam pilke nozna, w dodatku cale osiedla nie dra sie tak jak Kubica wygrywa...a kibice pilki noznej wciaz sie dra >.< i to mi przeszkadza chyba najbardziej, niech sie jaraja czym chca, zeby tylko nie ograniczali mojej przestrzeni zyciowej... gdziez ach gdziez jest moj domek na totalnym odludziu stare ej, a to prawda, ze ten sedzia jak mu tam jakos wczesniej niesprawiedliwie ocenial nasze mecze, bo cos tak mi sie o uszy obilo? ja tam nie wiem... ej, wiecie, a mnie ciekawi. jak jest to całe ojro, to wszyscy wywieszają flagi, etc, uważają się za jakichś patryjotów, a ciekawe ile osób wywiesza taką flagę w święto narodowe. ha, toć ci hydrozagadka. bo na majowke nie dorzucaja flagi do 8 piw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 1:37 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol _b_u_r_a_k_ huh...ja tam zawsze wolalam ogladac wyscigi formuly 1....niz jakas tam pilke nozna, w dodatku cale osiedla nie dra sie tak jak Kubica wygrywa...a kibice pilki noznej wciaz sie dra >.< i to mi przeszkadza chyba najbardziej, niech sie jaraja czym chca, zeby tylko nie ograniczali mojej przestrzeni zyciowej... gdziez ach gdziez jest moj domek na totalnym odludziu stare ej, a to prawda, ze ten sedzia jak mu tam jakos wczesniej niesprawiedliwie ocenial nasze mecze, bo cos tak mi sie o uszy obilo? ja tam nie wiem... ej, wiecie, a mnie ciekawi. jak jest to całe ojro, to wszyscy wywieszają flagi, etc, uważają się za jakichś patryjotów, a ciekawe ile osób wywiesza taką flagę w święto narodowe. ha, toć ci hydrozagadka.
hm, ja na majówkę przejeżdżałem przez kilka wsi, i żadna nie miał w ogóle flagi!
a w miasteczkach i miastach było coś zwane nadużyciem, czyli wywieszanie flagi z orłem. bo coś takiego może prezydent i inne tam militaria.
/natalia, oglądałaś hydrozagadkę? genialne 3nodding
yess martines: pewnie tak... ale nie wszyscy mają przecież flagę z piwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 2:26 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel Zebra: u mnie w domu działają te same przesądy! xd Najgorsze jest to, że u mnie one jeszcze działają ninja u mnie PODOBNO też. Zawsze można tak zinterpretować wejście w niewłaściwym momencie niewłaściwej osoby, ale jak ta osoba będzie włazić i wyłazić przez cały mecz, który się wygra, to oczywiście nie będzie miało wpływu na skuteczność tej reguły. xp no ba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|