|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 8:10 am
Czyli kolejny wywody o tym, co może być w ewoluujących itemach gonk
Ha! Wiem co będzie w Picolitrosso's Urn ! (zapewne) Dla wyjaśnienia porównam ją z Biancamellą. -Bianca Mela, białe jabłko, jabłka są czerwone... -Picolit Rosso, winogrono(stosowane do białego wina)czerwone? przecież powinno być białe! -no obu są ornamenty -oba w pierwszej fazie mają tryb "trzymania w ręku" i "na pasku" -są porcelanowe -w środku jest sypki proszek
Zapewne Picolityrosso będzie bardzo przypominało Biancamellę, tylko będzie miało więcej faz i inny zestaw kolorów. Do tego gdy admini zauważyli, że był bardzo duży popyt na Biancamellę, będą chcieli zrobić podobną rzecz, po wyższej cenie 3nodding .
/tak samo wiem , że w inari's beads będą liski.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 8:27 am
jestem biedna i mnie na to nie stać. jak będzie stać, to będę się zastanawiać, co to do zarazy jest...
...ale teoria przekonywująca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 9:54 am
juz zostalo powiedziane ze ksiazeczka bedzie pasowala bo bianci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:28 am
no wiem, że wróżka i samotna pasierbica. ale to Picolitrosso normalnie się prosi, aby porównywać z Biancamellą gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:41 am
A tak btw, mc'sy beda dzis co nie? jakies szpiegowskie po zapowiedziach tak mi sie wydaje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 1:10 pm
MCsy z METAL GEARa!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 1:22 pm
no i znowu emo
chyba jestem za stara na gaie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:18 pm
brzydkie. mam nadzieję, że szybko spadną, żebym mógł się śmiać, z tego co mi sprzedaje twisted
a do tego, to tylko do buiałych awów są. a mi się nie podoba. czyli kto to kupi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|