|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 11:06 am
Jako, że moja obecna praca przynosi dochód umiarkowany, a chce powiększyć swoje doświadczenie , szukam ciekawego dodatkowego zajęcia. Nie mówię tu o dodatkowej pracy (też znam google, wiecie smile ) , ale o innym zajęciu przynoszącym ewentualny dochód. Wiecie coś na temat takiego?
CV: Wiek: dość młody Doświadczenia: róznorakie, głównie biurowo administracyjne
Myślałem o sprzedawaniu na Allegro itp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 11:25 am
heh, mialam ostatnio problem z szukaniem pracy, ale juz mam umowe.. .tyko badania sanepid, szkolenie i wułala... juka zarabia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 11:49 am
hm... ja z Gemmą planujemy zrobić internetowy mini-gothic shop. on robi aplikacje na maszynie do szycia, a ja dziergam emo-szaliki. będzie popyt na to.
jak umiesz haftować to możesz dołączyć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 1:02 pm
Ja moge malowac na plotnie bochomazy ktore bedziemy sprzedawac hippisom *podjarala sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 1:16 pm
ZebraDeath hm... ja z Gemmą planujemy zrobić internetowy mini-gothic shop. on robi aplikacje na maszynie do szycia, a ja dziergam emo-szaliki. będzie popyt na to. jak umiesz haftować to możesz dołączyć whee ja ja! mnie wybierz! umiem haftowac i mam milion pomyslow na durne teksty na koszulki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:57 pm
ja też na bezrobociu.
nawet mi zasiłku nie dają.
emo .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 1:33 am
_b_u_r_a_k_ ZebraDeath hm... ja z Gemmą planujemy zrobić internetowy mini-gothic shop. on robi aplikacje na maszynie do szycia, a ja dziergam emo-szaliki. będzie popyt na to. jak umiesz haftować to możesz dołączyć whee ja ja! mnie wybierz! umiem haftowac i mam milion pomyslow na durne teksty na koszulki! wielki-oh-Gemma-siedzący-płaszczon musi o tym zdecydować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 7:44 am
Jukatan heh, mialam ostatnio problem z szukaniem pracy, ale juz mam umowe.. .tyko badania sanepid, szkolenie i wułala... juka zarabia... i w czym bedziesz robila? na co dasz rabat? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 7:48 am
ZebraDeath hm... ja z Gemmą planujemy zrobić internetowy mini-gothic shop. on robi aplikacje na maszynie do szycia, a ja dziergam emo-szaliki. będzie popyt na to. jak umiesz haftować to możesz dołączyć whee Ja umiem wmariac ludzia ze wlasnie tego potrzebuja mrgreen wiec mnie zatrudnijcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 2:52 am
A tak serio Kasmizar to mozesz sobie wziac taka prace na weekendy w castoramie na wystwkach farby np. albo innego sprzetu. Z tego co wiem to mozna sobie troszku dorobic,a nie robisz praktycznie nic, tylko sie usmiechasz, malujesz farba po wystawce i doradzasz kolory. Moj chlopak kiedys tak dorabial;] Nic wiecej kreatywnego nie wymysle, bo sie nie znam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 2:58 am
on na weekendy to ma szkołe, lub mnie, więc odpada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 8:15 am
Owiec Jukatan heh, mialam ostatnio problem z szukaniem pracy, ale juz mam umowe.. .tyko badania sanepid, szkolenie i wułala... juka zarabia... i w czym bedziesz robila? na co dasz rabat? mrgreen coffee heaven razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 10:13 am
Jukatan Owiec Jukatan heh, mialam ostatnio problem z szukaniem pracy, ale juz mam umowe.. .tyko badania sanepid, szkolenie i wułala... juka zarabia... i w czym bedziesz robila? na co dasz rabat? mrgreen coffee heaven razz No czyli tam gdzie chcialas, super. A w którym miejscu to jest?? i w jakie dni jestes to wpadne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|