|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 1:02 am
Yajo A mój telefon ma 7 lat, klapka jest obluzowana, klawisze juz dwa razy były naprawiane, ogólnie to on samego początku nieco źle zaprgramowany bo kilka funkcji nie działa i bym go nie sprzedawała jakby nie to, że juz jest taki stary i zaczyna odwalac coraz poważniejsze fochy - resetuje się, zawiesza, włącza i wyłącza sam z siebie. To ostatnie to potrafi robic przez blisko godzinę z rzędu, po raz pierwszy zaprezentował tą umiejętnośc w nocy między 3.30 a 4.10 rolleyes Uspokoił się dopiero, jak obudziłam się na tyle, żeby wykombinowac, ze mogę baterię wyjąć, ale że ta bateria BARDZO cięzko siedzi, bo tentegnęłam nim o podłoge i sie az wjednym rogu obluzowała xD pani psychol .mhmmm, no nie wiem. zawsze możesz pójść do jakiegoś tam punktu sprzedaży i tam się zapytać, doradzą ci raczej najlepiej. z resztą. teraz strasznie dużo wychodzi "muzycznych" telefonów... Właśnie tak zrobię, tylko wolę juz być na coś zorientowana, żeby mi koles tam byle czego nie wcisnął. no ja właśnie też poprzednio siemensa miałam, C60, straszne dziadostwo, zaraz na początku obudowa mu pękła i rozpadała się już przez całą resztę jego kariery... bateria dostała pod koniec fiksa, komóra z własnej inicjatywy zapisywała mi w kontaktkach dziesiątki numerów zbliżonych do tego: #*###**##* i w ogóle było cudownie, traciłam przy niej poczucie rzeczywistości... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:35 pm
E tam, moja zaczęła świrowac dopiero niecałe 2 miesiące temu, poza tym to solidny i dobry telefon jest/był.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 4:12 am
a moze Samsung Soul (SGH-U900)? posiadam i bardzo sobie go chwale whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 11:13 am
Daedhel a ja mam jakąś taką Nokię przeterminowaną, choć ledwie roczną, z praktycznie zerem pamięci i brakiem możliwości słuchania MP3 przez słuchawki. I i tak ją lubię, bo ma taki fajny design, model 6070 srebrno-czarny, jakby kto chciał wiedzieć. xd I działa, i solidna jest, i nikt mi jej nie buchnie, bo już nieatrakcyjna. mrgreen O ja tez mam 6070 biggrin tylko ze srebrna sad A co do telefonu to ja bym kupil jakis pierwszy tanszy, a do sluchania osobny odtwarzacz mp3 i odrazu pendrive by byl wiec nie ma problemu ze zgrywaniem muzyczki z kompa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 4:28 pm
Osobny odtwarzacz to mogłam sobie pól roku temu kupić, jak ten stary... sie popsuł rolleyes Ale chyba jednak wole mieć to razem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|