|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 8:19 am
pani psychol ZebraDeath chemia... pfsiech... koszmar mojego życia emo za to 5 z filozofii! nikt mi tera nie podskoczy cool filozofii? fajnie fajnie, gratki mrgreen
a ja mam 6 z wymowy na angięskim dodatkowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 9:03 am
ichabot Dzisiaj podpisałem się pod petycją o pozostanie na stanowisku naszego profesora od chemii. Bez niego chemia będzie o wiele trudniejsza. Oby zgodził się pozostać confused a czemu odchodzi? ano, ano... nauczyciel jednak w takich przedmiotach jest wazny. co do dziwnych ocen: mam 5 z historii toksykologii [nie wiem, jakim cudem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 12:44 pm
wilkus ichabot Dzisiaj podpisałem się pod petycją o pozostanie na stanowisku naszego profesora od chemii. Bez niego chemia będzie o wiele trudniejsza. Oby zgodził się pozostać confused a czemu odchodzi? ano, ano... nauczyciel jednak w takich przedmiotach jest wazny. co do dziwnych ocen: mam 5 z historii toksykologii [nie wiem, jakim cudem] W szkole zmienił się dyrektor i nie spodobała mu się nowa władza, więc postanowił odejść na emeryturę ( w tym roku skończył 60-tkę, ale i tak się nieźle trzyma!!) xd Prawdę mówiąc po zmianie kierownictwa, poziom edukacji zniżył się bardzo szybko. To jest widoczne już po pierwszym roku. Jest takie zamieszanie, że w tym półroczu plan lekcji zmieniano ok 5 razy. W pierwszym, też nie było lepiej. (podobno plan układał program komputerowy) O_o Pan profesor nam powiedział kiedyś, że jeśli chcemy żeby został to musimy z rodzicami się ugadać. Współpraca z rodzicami poszła nieźle, bo na drugi dzień po informacji o złożeniu papierów o odejście na emeryturę przez profesora, zostały złożone petycje zarówno od uczniów, jak i od rodziców o jego pozostanie na stanowisku Będzie dobrze ;D A moje oceny... hm... gdyby mi kumpel nie podpowiadał na ostatnim sprawdzianie z religii, to byłbym zagrożony. W piątek wyciągnę na 4 rofl Z biegów wytrzymałościowych na wf-ie prawie cała klasa dostała 2, bo biegliśmy kolumną i facet musiał każdemu ten sam czas wstawić, bo nie mógł pojedyńczo wyłapać xd historia... każdy podwyższył sobie średnią co najmniej o jedną dziesiątą, nawet jeżeli nie zmienia to oceny na koniec roku, a co się działo podczas liczenia punktów z prac klasowych... Babka kazała mi i kilku innym osobom z pierwszej ławki liczyć punkty i obliczać, ile % uzyskała każda osoba. O kur... ale był stres zawsze. Nie dość, że zaniżaliśmy maksymalną liczbę pkt, to jeszcze dla niektórych dodawaliśmy punkty insywidualnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 1:01 pm
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ZebraDeath chemia... pfsiech... koszmar mojego życia emo za to 5 z filozofii! nikt mi tera nie podskoczy cool filozofii? fajnie fajnie, gratki mrgreen
a ja mam szóstkę na koniec roku z ang, ha za całokształt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 1:29 pm
ichabot W szkole zmienił się dyrektor i nie spodobała mu się nowa władza, więc postanowił odejść na emeryturę ( w tym roku skończył 60-tkę, ale i tak się nieźle trzyma!!) xd Prawdę mówiąc po zmianie kierownictwa, poziom edukacji zniżył się bardzo szybko. To jest widoczne już po pierwszym roku. Jest takie zamieszanie, że w tym półroczu plan lekcji zmieniano ok 5 razy. W pierwszym, też nie było lepiej. (podobno plan układał program komputerowy) O_o Pan profesor nam powiedział kiedyś, że jeśli chcemy żeby został to musimy z rodzicami się ugadać. Współpraca z rodzicami poszła nieźle, bo na drugi dzień po informacji o złożeniu papierów o odejście na emeryturę przez profesora, zostały złożone petycje zarówno od uczniów, jak i od rodziców o jego pozostanie na stanowisku Będzie dobrze ;D A moje oceny... hm... gdyby mi kumpel nie podpowiadał na ostatnim sprawdzianie z religii, to byłbym zagrożony. W piątek wyciągnę na 4 rofl Z biegów wytrzymałościowych na wf-ie prawie cała klasa dostała 2, bo biegliśmy kolumną i facet musiał każdemu ten sam czas wstawić, bo nie mógł pojedyńczo wyłapać xd historia... każdy podwyższył sobie średnią co najmniej o jedną dziesiątą, nawet jeżeli nie zmienia to oceny na koniec roku, a co się działo podczas liczenia punktów z prac klasowych... Babka kazała mi i kilku innym osobom z pierwszej ławki liczyć punkty i obliczać, ile % uzyskała każda osoba. O kur... ale był stres zawsze. Nie dość, że zaniżaliśmy maksymalną liczbę pkt, to jeszcze dla niektórych dodawaliśmy punkty insywidualnie xd jest taki program? o.O taaaaaa... rozumiem sprawe z dyrektorem. [dyrektor mojego liceum to bedzie pierwsza osoba, ktora utluke.] ale widzisz, skoro jest dobry i lubia ga zarowno uczniowie, jak i rodzice, co chyba dosc rzadk sie spotyka, to pewnie zostanie [i musi byc przy tym swietnym czlowiekiem, z tego co mi sie wydaje] ...przeginaja z ta religia... jezeli juz cha stawiac oceny z takie rzeczy, moznaby wprowadzic religioznawstwo i zajmowac sie roznymi. nasz gosc od religii byl szczesliwie zawsze po naszej stronie w walce z wiedza xd "morda konie, bo jak wezme pejcz!" ale poprawienia idzie Ci dobrze xd pomyslowe. szkoda tylko, ze nie poznal sie na poczuciu humoru>.< ja chce lucznictwo na wf crying jak wszyscy podwyzszyli, to moze wygladalo to bardziej wiarygodnie xd nie wiem, czy bym ie podjela czegos takiego, zwlaszcza, ze to historia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:07 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ZebraDeath chemia... pfsiech... koszmar mojego życia emo za to 5 z filozofii! nikt mi tera nie podskoczy cool filozofii? fajnie fajnie, gratki mrgreen
ja w szkole też... ale na dodatkowym nie... /to znaczy tylko u native speakera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:24 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ZebraDeath chemia... pfsiech... koszmar mojego życia emo za to 5 z filozofii! nikt mi tera nie podskoczy cool filozofii? fajnie fajnie, gratki mrgreen
ja w szkole też... ale na dodatkowym nie... /to znaczy tylko u native speakera
Masz native speaker'a? Ja też chcę crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:52 am
takie luksusy tylko w angloschool...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 5:06 pm
lektor od francuskiego rządzi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:36 am
tak gruba świnio 3nodding /dla niekapniętych, patelnia wie, o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 9:38 am
ichabot Ja mam 4 z chemii, bo sobie ostro w tym roku naukę olałem ;/ Właśnie się dzisiaj dowiedziałem, że będę miał jednak bardzo dobry z chemii xp Nie zmienia to jednak faktu, że sobie naukę olałem. btw. wie ktoś czy oceny z zajęć dodatkowych liczą się do średniej (jeżeli są zapisane na świadectwie)? Mój wice-dyrektor powiedział, że niby tak, ale mu nie ufam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 10:43 am
a mi pani krawczyńska nie chciała wstawić szóstki (tjaa...), bo zrobiłem za duzo promieniowań. czy tam czegoś. ale i tak uważałem , że piątka mnie satysfakcjonuje...
"Fenoloftaleina w zasadzie jak malyna!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |