Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
mangowe czy nie Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mangowa sesja RPG
  Owoce mango pan chcial?
  oczywiscie, ze nie wiem
  .... mam tyle zajec
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Jun 01, 2008 1:45 am

jeszcze niech wszyscy powtarzają:
"uwierz w siłę przyjaciół"
PostPosted: Sun Jun 01, 2008 10:34 am

o, tak, przyjaciele 3nodding

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Kasmizar
Crew

PostPosted: Mon Jun 02, 2008 12:34 am

"Zrobie wszystko zeby wygrac, zadna przeszkoda mnie nie pokona"
"przyjaciele są wszystkim"

To mowiła ta sama postac.

JEszcze inne rzeczy:

Ogromne miecze (jeżeli ktoś trzymał w ręku prawdziwy miecz, wie jakie to cholerstwo jest ciężkie)

Skoki na 5 metrów w górę.
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 12:53 am

i juz kilka razy umarłeś, ale wciąż jesteś żywy.

dziki_wieprz

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Mon Jun 02, 2008 6:25 am

cytuje: "DO NOT UNDERESTIMATE ME"
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 6:30 am

i główna bohaterka musi mieć niespożyty apetyt, a przy tym być chuda i wysoka. i musi się spóźniać zawsze w wszedzie.

i nie zapominaj o przeczących prawom fizyki fryzurkach.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Yajo

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 9:28 am

Wg mnie, to koleś, co tego chciał i ta cała przytakująca reszta, to sie nie zna i tyle.
No ale...
Ubrania mają więcej odkrywać niż zakrywać.
Jak ktos perzezywa euforię, to dookoła mają się pojawiać kwiatuszki, serduaszka, rózowy kolor i inne słodkaśno-słodkaśne rzeczy.
Kilkuminutowa transoframcja w głupi kostium z wykonanien baletowej choreografii i wyżej wymienionym różowym elementem.
Chłopcy tylko mlodzi, sliczni, długowłosi i homo.
Jak się mają chlastać podczas walki, to niech przez pierwszą godzine na siebie patrzą, a przez drugą wrzeszczą.
Kocie uszka i ogonki. Psie lub królicze też mogą być.
Skrzydła! Każdy musi mieć skrzydła.
I każdy musi być aniołem/demonem/pomiotem szatana/bóstwem/opętaną kapłanką/przeklętym rycerzem/chodzaca pieczeciąś mogaca zniszyć świat/ostatnim potomkiem najpotężniejszego rodu na świecie/władcą piekieł/zaginiona księzniczką/najpiękniejszy i namjądrzejszy i najlepszy na świecie/emo-traumatykiem/niepokonany.
Nu.
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 11:08 am

Yajo
Wg mnie, to koleś, co tego chciał i ta cała przytakująca reszta, to sie nie zna i tyle.
No ale...
Jak ktos perzezywa euforię, to dookoła mają się pojawiać kwiatuszki, serduaszka, rózowy kolor i inne słodkaśno-słodkaśne rzeczy.
Kilkuminutowa transoframcja w głupi kostium z wykonanien baletowej choreografii i wyżej wymienionym różowym elementem.
Jak się mają chlastać podczas walki, to niech przez pierwszą godzine na siebie patrzą, a przez drugą wrzeszczą.
I każdy musi być aniołem/demonem/pomiotem szatana/bóstwem/opętaną kapłanką/przeklętym rycerzem/chodzaca pieczeciąś mogaca zniszyć świat/ostatnim potomkiem najpotężniejszego rodu na świecie/władcą piekieł/zaginiona księzniczką/najpiękniejszy i namjądrzejszy i najlepszy na świecie/emo-traumatykiem/niepokonany.
Nu.

Własnie znalazłem swojego mangowego guru...

Kasmizar
Crew

SzAnTeK II

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 12:10 pm

i polowa wrogow glownego bohatera dolacza sie do niego razz
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 12:21 pm

Kasmizar
Yajo
No ale...
Nu.

Własnie znalazłem swojego mangowego guru...

No ba.

Yajo

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Jun 04, 2008 1:31 am

SzAnTeK II
i polowa wrogow glownego bohatera dolacza sie do niego razz

już to mówiłem.

i nawet jeżeli akcja jest w jazji, to wszyscy maja kolorowe włosy, a nie czarne.
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 11:21 am

I miasta mają wybuchać. Ale to nie ma być jakies tam bum, tylko taka świecąca półkula obejmjąca powoli całe miasto i świecąca na pół półkuli ziemskiej i robiąca ziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.
I nie zapomnij o panience typu mary-sue. Wszyscy inni bohaterowie mają się w niej kochac, a uczestnicy nienawidzieć.

Yajo

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas