|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 8:04 am
To łóżko wygląda jakbyś przygotowała ten bałagan xp w porównaniu do tego, co jest u Ciebie, to ja mam naprawdę duży porządek w pokoju O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 8:22 am
nie przygotowałam. witek był u mnie wczoraj i było tak samo.
z resztą to tak wygląda pewnie dlatego, że ja to nie jestem takim bałaganiarzem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 12:49 pm
a ja pokaze pokoj jak sie dorwe do aparatu.. :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 7:45 am
Kyoko Suomi a ja pokaze pokoj jak sie dorwe do aparatu.. :XP:
a ja pokażę swój jak... jak mi się będzie chciało. xp Na razie nie ma odpowiedniego oświetlenia, zbyt ponuro na dworze. Poza tym mam na oku kolejne Wielkie Wyrzucanie i mój i tak pustawy tu i ówdzie pokój mnie drażni. *jestem na etapie amor wakui* neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 10:12 am
a ja wam nie pokażę, bo nie mogę ruszać aparatu. też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 12:00 pm
ILikeGreenChickenLegs a ja wam nie pokażę, bo nie mogę ruszać aparatu. też.
czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 12:08 pm
pani psychol ILikeGreenChickenLegs a ja wam nie pokażę, bo nie mogę ruszać aparatu. też.
czemu? Mama mu nie pozwala xp Cziken coś o tym pisał w związku ze zdjęciem znaku drogowego (coś z "ciotuchami", o ile się nie mylę) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 12:20 pm
musialabym isc chyba na dol, zeby wziac aparat... tak zwane kiedy indziej. ogolnie mam pierdzielnik - pomijajac momenty, kiedy mam zly humor, nudze sie lub zle sie czuje. wtedy miewam napady pedantyzmu...
Juka: widac, ze pokuj artsty wink Patelnia: malo widze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 3:19 pm
Ja dopiero wrocilam z worcka i tez mi si nie chce;] Next time, albo jak sie przeprowadze to wam obfotograuje MOJE mieszkanie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 8:44 am
Justinka Ja dopiero wrocilam z worcka i tez mi si nie chce;] Next time, albo jak sie przeprowadze to wam obfotograuje MOJE mieszkanie ^^ ech no wlasnieja juz trzeci rok zwlekam z remontem mojego mieszkania, wiec sie nie wprowadzam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|