Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
hełp ino migiem...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

jestem...
  głupia :/
View Results

Mroovecka

PostPosted: Sat May 17, 2008 5:46 am

Za 4 dni mam ustną z polaka... Z nudów zaczęłam przeglądać bibliografię i zorientowałam się, ze mam wyjebiście złą datę przy obrazie - wtedy już ten ahtysta nie żył... To jest chyba błąd rzeczowy, i czy wiecie, czy to moze wpłynąć na punkty z matury?? Ba, czy moze jakoś mi bardzo zagrozic? I co ja mam teraz zrobić? Kurwa jestem zajebista
PostPosted: Sat May 17, 2008 6:02 am

mysle, ze jak powiesz, ze tam jest pomylka, to Ci nic nie zrobia. zakladajac, ze w ogole to zauwaza.

wilkus
Crew

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat May 17, 2008 6:06 am

Spróbuj donieść poprawioną wersję bibliografii i uprosić belfrów, żeby zgodzili się podmienić. Matury ustne są z reguły takie semi-oficjalne, może Ci się udać. Jak nie, powiedz w trakcie matury, że zdajesz sobie sprawę z błędu i podaj właściwą datę. Wyjaśnij, że po prostu nie zauważyłaś w porę swojej pomyłki. Tylko kretyn by nie uznał tak postawionej sprawy, a mimo wszystko kretyni nie są aż tak powszechnym zjawiskiem wśród egzaminatorów. 3nodding
PostPosted: Sat May 17, 2008 6:07 am

O właśnie, w dodatku mogą rzeczywiście nie zauważyć. Podajesz w ogóle daty narodzin i śmierci autora tego obrazu? Jak nie, małe są szanse, by egzaminatorzy je znali. mrgreen

Carcassandra

Anxious Carpenter

Mroovecka

PostPosted: Sat May 17, 2008 6:08 am

Daedhel
O właśnie, w dodatku mogą rzeczywiście nie zauważyć. Podajesz w ogóle daty narodzin i śmierci autora tego obrazu? Jak nie, małe są szanse, by egzaminatorzy je znali. mrgreen

niee, nie podaje... ale książka, ktora mam podana w tej bibliografii jako opracowanie ma w tytule nazwe epoki biggrin i sie tak troche renesans nie ima z 1945 biggrin
PostPosted: Sat May 17, 2008 6:12 am

poza tym egzaminuje mnie największa kosiara z liceum, wiec moze być ciężko :/

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat May 17, 2008 6:55 am

a z jakiego roku był ten obraz? Może powiedz, że to literówka, jeśli pomyliłaś się o kilka okrągłych stuleci? rolleyes Ale jeśli powiesz, że po prostu nie zauważyłaś błędu, ale zdajesz sobie z niego sprawę, naprawdę nie powinna się czepiać. W końcu każdemu się zdarzy czegoś nie przyuważyć w trakcie pracy, a to nie oznacza, że się czegoś nie umie. 3nodding
PostPosted: Sat May 17, 2008 8:41 am

E tam nie potrzebnie sie przejmujesz. My z kumplami na pracy dyplomowej zrobilismy podziekowania dla ksiedza Artura za wsparcie duchowe i nikt nic sie nie czepial.

Martinespl

Mroovecka

PostPosted: Sat May 17, 2008 8:48 am

Martinespl
E tam nie potrzebnie sie przejmujesz. My z kumplami na pracy dyplomowej zrobilismy podziekowania dla ksiedza Artura za wsparcie duchowe i nikt nic sie nie czepial.

loool... a martines, z jakiego miasta jestes?? xp
PostPosted: Sat May 17, 2008 9:04 am

Mroovecka
Martinespl

oj nie wnikajmy. kumpel podsumowa ta szkole zdaniem: to chyba najgorsza szkola w Polsce, ale kurde niektorzy wyrosli na ludzi. hmm wlasciwie to tylko ja.

Martinespl

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Sat May 17, 2008 10:45 am

z tego co pamietam to mozna bylo ze soba na mature przyniesc poprawiona bibliografie, nawet praktycznie zupelnie zmieniona, tylko w tylu egzeplarzach zeby staczylo dla wszystkich egzaminatorow ^^

ja tak zrobilam, zmienilam obrazy, ktore chcialam omawiac i styklo! twisted
PostPosted: Sat May 17, 2008 11:04 am

zrób tak jak mówi Dae 3nodding ona je mądra bardzo.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Mroovecka

PostPosted: Sat May 17, 2008 11:11 am

Martinespl
Mroovecka
Martinespl

oj nie wnikajmy. kumpel podsumowa ta szkole zdaniem: to chyba najgorsza szkola w Polsce, ale kurde niektorzy wyrosli na ludzi. hmm wlasciwie to tylko ja.

oj powiedz... biggrin wbrew pozorom, to ważne xp
PostPosted: Sat May 17, 2008 11:27 am

ZebraDeath
zrób tak jak mówi Dae 3nodding ona je mądra bardzo.
no za taką lojalność to Ci się należą dodatkowe ciasteczka normalnie! whee

Carcassandra

Anxious Carpenter

Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out