|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 5:46 am
Za 4 dni mam ustną z polaka... Z nudów zaczęłam przeglądać bibliografię i zorientowałam się, ze mam wyjebiście złą datę przy obrazie - wtedy już ten ahtysta nie żył... To jest chyba błąd rzeczowy, i czy wiecie, czy to moze wpłynąć na punkty z matury?? Ba, czy moze jakoś mi bardzo zagrozic? I co ja mam teraz zrobić? Kurwa jestem zajebista
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 6:02 am
mysle, ze jak powiesz, ze tam jest pomylka, to Ci nic nie zrobia. zakladajac, ze w ogole to zauwaza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 6:06 am
Spróbuj donieść poprawioną wersję bibliografii i uprosić belfrów, żeby zgodzili się podmienić. Matury ustne są z reguły takie semi-oficjalne, może Ci się udać. Jak nie, powiedz w trakcie matury, że zdajesz sobie sprawę z błędu i podaj właściwą datę. Wyjaśnij, że po prostu nie zauważyłaś w porę swojej pomyłki. Tylko kretyn by nie uznał tak postawionej sprawy, a mimo wszystko kretyni nie są aż tak powszechnym zjawiskiem wśród egzaminatorów. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 6:07 am
O właśnie, w dodatku mogą rzeczywiście nie zauważyć. Podajesz w ogóle daty narodzin i śmierci autora tego obrazu? Jak nie, małe są szanse, by egzaminatorzy je znali. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 6:08 am
Daedhel O właśnie, w dodatku mogą rzeczywiście nie zauważyć. Podajesz w ogóle daty narodzin i śmierci autora tego obrazu? Jak nie, małe są szanse, by egzaminatorzy je znali. mrgreen niee, nie podaje... ale książka, ktora mam podana w tej bibliografii jako opracowanie ma w tytule nazwe epoki biggrin i sie tak troche renesans nie ima z 1945 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 6:12 am
poza tym egzaminuje mnie największa kosiara z liceum, wiec moze być ciężko :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 6:55 am
a z jakiego roku był ten obraz? Może powiedz, że to literówka, jeśli pomyliłaś się o kilka okrągłych stuleci? rolleyes Ale jeśli powiesz, że po prostu nie zauważyłaś błędu, ale zdajesz sobie z niego sprawę, naprawdę nie powinna się czepiać. W końcu każdemu się zdarzy czegoś nie przyuważyć w trakcie pracy, a to nie oznacza, że się czegoś nie umie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 8:41 am
E tam nie potrzebnie sie przejmujesz. My z kumplami na pracy dyplomowej zrobilismy podziekowania dla ksiedza Artura za wsparcie duchowe i nikt nic sie nie czepial.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 8:48 am
Martinespl E tam nie potrzebnie sie przejmujesz. My z kumplami na pracy dyplomowej zrobilismy podziekowania dla ksiedza Artura za wsparcie duchowe i nikt nic sie nie czepial. loool... a martines, z jakiego miasta jestes?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 9:04 am
Mroovecka Martinespl E tam nie potrzebnie sie przejmujesz. My z kumplami na pracy dyplomowej zrobilismy podziekowania dla ksiedza Artura za wsparcie duchowe i nikt nic sie nie czepial. loool... a martines, z jakiego miasta jestes?? xp oj nie wnikajmy. kumpel podsumowa ta szkole zdaniem: to chyba najgorsza szkola w Polsce, ale kurde niektorzy wyrosli na ludzi. hmm wlasciwie to tylko ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 10:45 am
z tego co pamietam to mozna bylo ze soba na mature przyniesc poprawiona bibliografie, nawet praktycznie zupelnie zmieniona, tylko w tylu egzeplarzach zeby staczylo dla wszystkich egzaminatorow ^^
ja tak zrobilam, zmienilam obrazy, ktore chcialam omawiac i styklo! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:04 am
zrób tak jak mówi Dae 3nodding ona je mądra bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:11 am
Martinespl Mroovecka Martinespl E tam nie potrzebnie sie przejmujesz. My z kumplami na pracy dyplomowej zrobilismy podziekowania dla ksiedza Artura za wsparcie duchowe i nikt nic sie nie czepial. loool... a martines, z jakiego miasta jestes?? xp oj nie wnikajmy. kumpel podsumowa ta szkole zdaniem: to chyba najgorsza szkola w Polsce, ale kurde niektorzy wyrosli na ludzi. hmm wlasciwie to tylko ja. oj powiedz... biggrin wbrew pozorom, to ważne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:27 am
ZebraDeath zrób tak jak mówi Dae 3nodding ona je mądra bardzo. no za taką lojalność to Ci się należą dodatkowe ciasteczka normalnie! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|