Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gaia Prom Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

gaia prom
  *idzie ziewać do kąta*
  *publicznie dłubie w nosie*
  *entuzjastycznie rzuca się w wir imprezy*
  *idzie szpiegować kucharzy*
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon May 19, 2008 9:47 am

Yajo
Daedhel
ZebraDeath
a jak się uzupełnia ten dance meter?? sweatdrop
dance meter? Chodzi Ci o te staty na głównej stronie eventu? Musisz wygrać odpowiednią ilość rund z rzędu i tyle. Zapisuje Ci najlepszy wynik. Musisz też wygrać z rzędu odpowiednią ilość razy, żeby dostać nagrodę.
Macie tu zdolniachę, ha! Poprztykałam sobie ze 20 razy i zgadnijcie ile tych prztykanek wygrałam? Łotóz to :XP
Ja rozumiem, że ludzie chcieli fajnego eventa po tych szajsach, ale bez przesady. Akurat jak wreszcie są fajne itemy, to ja ich wygrac nie mogę, ale do dupy stare
wrzuć na luz i przypnij się do jednego z tych podstawowych, polecam drugi względnie trzeci, są krótsze od pierwszego i jakby prostsze. Klikaj strzałkami jak ZACZNą się pokrywać z tymi wyrysowanymi strzałkami na granicy i staraj się przy tym za wiele nie myśleć, bo od tego mi na przykład mieszają się klawisze. xd Patrz tylko na jakieś dwa centymetry paska przed prawym brzegiem, żeby być uprzedzoną o następnych ruchach, ale nie kalkuluj ich z wyprzedzeniem, bo źle klikniesz bieżące. 3nodding Dasz na pewno radę, tylko się zrelaksuj smile O, i upewnij się, że Twoja przeglądarka jest świeżutka i ma wyczyszczoną historię, bo flash Ci się może zaciąć, a wtedy żaden geniusz nie pomoże. xp
PostPosted: Mon May 19, 2008 10:02 am

i jedziesz na dwie ręce, czyli cztery palce, jest jeszcze łatwiej

noo, jest jeszcze opcja żeby sobie śpiewać pod nosem rytm,
tzn ja sobie śpiewałam:
góra, dół, lewo, lewo, prawo, prawo, prawo, góra, dół...

i tak dalej, dalej, dalej xd

pani psychol

Yajo

PostPosted: Mon May 19, 2008 10:39 am

Daedhel
Yajo
Daedhel
ZebraDeath
a jak się uzupełnia ten dance meter?? sweatdrop
dance meter? Chodzi Ci o te staty na głównej stronie eventu? Musisz wygrać odpowiednią ilość rund z rzędu i tyle. Zapisuje Ci najlepszy wynik. Musisz też wygrać z rzędu odpowiednią ilość razy, żeby dostać nagrodę.
Macie tu zdolniachę, ha! Poprztykałam sobie ze 20 razy i zgadnijcie ile tych prztykanek wygrałam? Łotóz to :XP
Ja rozumiem, że ludzie chcieli fajnego eventa po tych szajsach, ale bez przesady. Akurat jak wreszcie są fajne itemy, to ja ich wygrac nie mogę, ale do dupy stare
wrzuć na luz i przypnij się do jednego z tych podstawowych, polecam drugi względnie trzeci, są krótsze od pierwszego i jakby prostsze. Klikaj strzałkami jak ZACZNą się pokrywać z tymi wyrysowanymi strzałkami na granicy i staraj się przy tym za wiele nie myśleć, bo od tego mi na przykład mieszają się klawisze. xd Patrz tylko na jakieś dwa centymetry paska przed prawym brzegiem, żeby być uprzedzoną o następnych ruchach, ale nie kalkuluj ich z wyprzedzeniem, bo źle klikniesz bieżące. 3nodding Dasz na pewno radę, tylko się zrelaksuj smile O, i upewnij się, że Twoja przeglądarka jest świeżutka i ma wyczyszczoną historię, bo flash Ci się może zaciąć, a wtedy żaden geniusz nie pomoże. xp
Ja nie myślę, bo to mnie wkurza. Strzałki zauwazam dopiero jak podjadą do konca. Rece mnie bolą, w sobote wyszłam z domu o kulach, niiigdyyy wiiieeeceeejjj, wszystko mnie boli xp
Poza tym tak naprawdę to przepuszczam mało strzałek >.>...
PostPosted: Mon May 19, 2008 10:45 am

Yajo
Ja nie myślę, bo to mnie wkurza. Strzałki zauwazam dopiero jak podjadą do konca. Rece mnie bolą, w sobote wyszłam z domu o kulach, niiigdyyy wiiieeeceeejjj, wszystko mnie boli xp
Poza tym tak naprawdę to przepuszczam mało strzałek >.>...
hmmm? To w czym problem, skoro większość klikasz?

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yajo

PostPosted: Mon May 19, 2008 11:43 am

Nie wiem... nic mi nie zalicza i wogóle... Strzeliłam focha, już się nie bawię stare
PostPosted: Mon May 19, 2008 11:34 pm

no bo to jest tak, że jak się pomylisz,
to ci się zeruje ten licznik combo, czy siakoś tak.

e, może dlatemu ci się wydaje, że nic nie szczelasz?

pani psychol

Mroovecka

PostPosted: Tue May 20, 2008 12:23 am

Wiecie cu... mi się czasem tyż zacina, jakbym wogole nie dusiła klawiszy a strzalki sobie przejeżdżają, ale jestem twarda i sie nnie poddaję ninja rofl
PostPosted: Fri May 23, 2008 10:38 am

fajny prom jest wink piosenki sa STRASZNE ale zarobilem na calym prom crashers (w 1h) 10k!!!! dostałem fajne itemki i sprzedalem xD

lordzio

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri May 23, 2008 11:06 am

lordzio
fajny prom jest wink piosenki sa STRASZNE ale zarobilem na calym prom crashers (w 1h) 10k!!!! dostałem fajne itemki i sprzedalem xD
eek nie gadaj! One razem chyba przecież nie są tyle warte! Chyba że sprzedawałeś gdzieś zaraz na początku eventu?
PostPosted: Fri May 23, 2008 3:10 pm

Daedhel
lordzio
eek nie gadaj! One razem chyba przecież nie są tyle warte! Chyba że sprzedawałeś gdzieś zaraz na początku eventu?

Sama korona była ostatnio warta 9 k, reszta o wiele mniej. Ja zdobyłem wszystkie itemy na jeszcze dwóch mulkach, sprzedałem korone za ok. 8,5 k. Resztę zostawiłem, sprzedam za rok rofl

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff