|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:48 pm
ZebraDeath ichabot ZebraDeath ichabot czterysta?! sweatdrop whee pińcet! sześćcet sześćdziesiąt sześć! xp pirate 69 ninja 66 rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:49 pm
ichabot ZebraDeath ichabot ZebraDeath ichabot czterysta?! sweatdrop whee pińcet! sześćcet sześćdziesiąt sześć! xp pirate 69 ninja 66 rofl rofl question do góry nogami? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:52 pm
ZebraDeath ichabot ZebraDeath ichabot sześćcet sześćdziesiąt sześć! xp pirate 69 ninja 66 rofl rofl question do góry nogami? confused łyżeczki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 1:59 pm
ichabot ZebraDeath ichabot ZebraDeath ichabot sześćcet sześćdziesiąt sześć! xp pirate 69 ninja 66 rofl rofl question do góry nogami? confused łyżeczki ninja to już prędzej 99, a najlepiej 55 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 2:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 2:40 pm
ZebraDeath ichabot ZebraDeath question do góry nogami? confused łyżeczki ninja to już prędzej 99, a najlepiej 55 3nodding No, z tymi piątkami chyba jednak lepiej wygląda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 10:58 pm
Ponieważ nie starczyło nam na pikolo, pijemy kubusia malinowego. komu dolewkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 11:26 pm
dużo zdrowia, szczęścia, pieniędzy, żeby żadna wredna ździra nie próbowała podnieść na ciebie ręki, żebyś nie musiała się przejmować jakąś bandą frajerów, żeby otaczali cię tylko wartościowi ludzie (no, czasem żeby też przewinął się jakiś palant: trzeba się z kogoś śmiać), żeby ci się zawsze powodziło, żeby spełniły się twoje wszystkie marzenia, żebyś zawsze miała dużo powodów do uśmiechu, żebyś miała prawdziwych przyjaciół, żebyś zawsze stała przy swoim, czyli przy tym co dla ciebie jest nawet "wieczne", żebyś nie zmieniała się dla innych, żebyś wiedziała, że masz po co i dla kogo żyć...
i żebyś mi wybaczyła, że wczoraj nie zadzwoniłam, ale w czwartek zablokowali mi tymczasowo połączenia, muszę kartę kupić crying
:* heart
ps: tosia przepiękna, prawie jak kasandra. o, właśnie, kasandra mówi, że też wypije za zdrowie kamili!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 5:47 am
najepszego i tego co sobie zazyczysz;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 6:34 am
pani psychol dużo zdrowia, szczęścia, pieniędzy, żeby żadna wredna ździra nie próbowała podnieść na ciebie ręki, żebyś nie musiała się przejmować jakąś bandą frajerów, żeby otaczali cię tylko wartościowi ludzie (no, czasem żeby też przewinął się jakiś palant: trzeba się z kogoś śmiać), żeby ci się zawsze powodziło, żeby spełniły się twoje wszystkie marzenia, żebyś zawsze miała dużo powodów do uśmiechu, żebyś miała prawdziwych przyjaciół, żebyś zawsze stała przy swoim, czyli przy tym co dla ciebie jest nawet "wieczne", żebyś nie zmieniała się dla innych, żebyś wiedziała, że masz po co i dla kogo żyć... i żebyś mi wybaczyła, że wczoraj nie zadzwoniłam, ale w czwartek zablokowali mi tymczasowo połączenia, muszę kartę kupić crying :* heart ps: tosia przepiękna, prawie jak kasandra. o, właśnie, kasandra mówi, że też wypije za zdrowie kamili! nie podniesie. chyba jej oddałam, nie ? wie, że ze mną zadzierać nie można. a poza tym z tego co się stało można się już tylko śmiać. przecież to jest dziewczynka z solarą na "twarzy" i włosami koloru kukurydziany blond. te debile się uspokoją mam nadzieję. jeszcze tylko dwa lata smile z resztą mam Witka, Ciebie, Justynę i Hankę. Wy mi dajecie szczęście i naprawdę jesteście wspaniałymi ludźmi, dzięki którym zapominam o tej klasie, szkole i o całej reszcie. dziękuję Ci bardzo Natalyjo za życzenia. nie zadzwoniłaś, ale to nie szkodzi :*:*:*:*:*:*. i taka smutna wiadomość, że chyba nie będę mogła się 18tego spotkać, bo córka chrzestnego ma komunię. ta mała jest okropna, nie wiem jak z nią przeżyje ten dzień ( do 17 mam być z nimi... ). tak wiem mi też przykro :<
wszystkim dziękuję :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*.
wituś :*:*:*:*:*
tosia *daje cukinię i buziaki i tuli i piszczy*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 3:36 am
oh, kochana, no trudno ja i tak chyba bym miała znowu ognisko w ten termin, nadrobimy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 12:06 pm
Wszystkiego najlepszego,zdrowia,szczęścia,pomyślności i tych innych dupereli co są w życiu niezbędne 3nodding
Ach,ja to mam talent do tworzenia długich i oryginalnych życzeń... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |