|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:07 am
a co to za przyjemność macać sztuczny tyłek? z resztą "budowa" smacznych pośladków to tylko kwestia paru tygodni ćwiczeń...
z resztą jak się kogoś kocha to tyłek to najmniejszy problem, kochani moi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:30 am
ja tam nie lubię umięśnionych mężczyzn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:38 am
moi aussi.
okropni.
ładni są wysocy i chudzi.
3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 9:00 am
wysocy, SZCZUPLI i ładnie zbudowani, bo anemicznych chudzielców mam dość. a najlepiej jak ma delikatnie zarysowane mięśnie brzucha whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 1:44 pm
ja lubiem taki: [link]czupryna + chude udka = heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 3:54 am
on mi przypomina karola stańskiego sweatdrop .
e tam. rude włosy - to jest to !
i piegi heart .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 3:58 am
praaawda, ale nie każdemu pasują.
a karola stańskiego żadnego nie znam o.O ale ten dyptyk co podałam to jest taki szymon, znajomy mojego kolegi. no i przy okazji basista rotofobii. no i chłopak dominiki która uczy się w cervantesie.
*.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:43 am
wiecie, co sobie kupiem? ROCK HARD. Ale dziadostwo podrożało! crying Weź tu jedź na sentymentalny weekend do rodziny bez internetu. Nie kontrolujesz marketu przez trzy dni i katastrofa! crying crying crying Niech on stanieje, niech stanieje! *kompletnie nie w temacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 9:31 am
hm... już takie były puszapy, ale z przodu. chyba przeczytałem w kosmopolitanie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:52 am
pani psychol praaawda, ale nie każdemu pasują. a karola stańskiego żadnego nie znam o.O ale ten dyptyk co podałam to jest taki szymon, znajomy mojego kolegi. no i przy okazji basista rotofobii. no i chłopak dominiki która uczy się w cervantesie. *.* ja mam takiego w szkole jednego emo .
chlip, chlip - stary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|