|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 11:59 pm
opcy harab serapel A teraz zadanie za 100 pkt Tez piosenka niemiecka, klip byl zrobiony w stylu celebrity deathmatch. Byl o gorylu w cylindrze, ktory wybral sie na impreze do klubu w dzungli, byly tam tanczonce lisy i wogole. co do tego pierwszego drugiego kawalka wink zespól: Deichkind album: Noch Fünf Minuten Mutti kawalek: Limit http://pl.youtube.com/watch?v=uUbOqPpzo7Qswoja droga dosyc znana kapela z hamburga o ile sie nie myle a za 100 punktow zespól: Seeed kawalek: Ding albumu mi sie juz nie chcialo szukac... ot takie szkopskie ragopodobne cos.. no a w teledysku to chyba szopy nie lisy.. ]http://pl.youtube.com/watch?v=BB5hlBaY_1oo ZESZ!!! dziekuje ci!! heart heart heart kofam cie w calkowicie nie gejowskim znaczeniu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 1:34 am
Necro posting mniam :3
nowe zadanie ^^ w sumie to dwa smile
pierwsze:
polska pisoenka, malo znany zespol, chyba jak dobrze pamietam to regge albo cos takiego smile
Pamietam tyle ze teledysk wygladal tak ze panowie z zespolu zapraszali przechodniow na impreze do bagaznika ich auta smile
Drugie:
Znow niemczyzna razz chodzi o nazwe zespolu, chyba gotyk grali, zapamietalo mi sie cos w stylu "febrenne liebe" - tak leciala jedna z ich piosenek. Mieli taki teledysk ala dr frankenstain, ze glowny wokalista ozywil kobiete frankenstaina. Ich teledyski sa wszystkie podobna klimatem.
PLS HELP!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 2:06 pm
Nie mam pojęcia ocb O_o Napisz pm do Opcego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 1:05 am
może chłopak mojej siostry coś wykombinuje. słucha m.in. folk metalu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 5:27 am
Dobra, od teraz za kazde moje zlecenie, osoba ktora odnajdzie to czego szukam dostanie 5k od sztuki, czyli obecnie dalem 2 zlecenia wiec 10k smile kto sie polasi? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 6:11 am
1: cinq g: P.I.Ę.Ć.G.I.E złapie cię
drugiego nie wieeeeemm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 6:52 am
Tak to jest to!!! 3nodding juz wysylam trade ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 2:16 pm
A moge ja się podczepić pod szukanie muzy tak przy okazji? 4laugh 1: Stara niemiecka piosenka. Animowany teledysk, strasznie brzydki xD nieco surrealistyczny, z łosiami czy jeleniami. Z tego co pamiętam to wnioskuję, że to była piosenka w stylu "99 łosi mamy, jak się jeden zabije to 98 łosi mamy". Bo te biedne zwierzątka tam ciągle ciach ciach bang bang łubudu i jebut dramallama
2: Niemiecki zespół z lat 90-tych, 3 śmiesznych kolesi. W nazwie było chyba coś ze szpitalem czy doktorami... Ich pierwsza piosenka to oryginał "Facet to świnia" a w teledysku biegali po jakiejś fabryce i się strzelali z Larą Croft xD Inne teledyski jakie pamietam to animowany, ze strasznie grubą fanką bawiacą się w Godzillę; akcja w szpitalu psychatrycznym, pacjenci rozwalali tam sprzęt, chyba coś w stylu "rock jest zły"; a trzeci to spokojne wędkowanie i trąba powietrzna wysysająca wodę z jeziora.
Bede barrrdzooo wdzięczna za pomoc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 2:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 2:18 pm
O ja, dziękuję BARDZO heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 5:19 am
ja jestem kaprawa w szukaniu roznych dziwnych rzeczy w internecie... wiec tez prosba: czy moglby ktos znalezc mi NUTY do tego: "Musician" by Yumi Mitora Kusakurinbylabym bardzo wdzieczna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|