|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:15 am
ja mam biały, ciemno szary i jasno szary. (uwielbiam szarości heart )
i ten jasno szary chyba założę we środę... i te kolczyki by się przydały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:19 am
pani psychol ja mam biały, ciemno szary i jasno szary. (uwielbiam szarości heart ) i ten jasno szary chyba założę we środę... i te kolczyki by się przydały. Będziesz śliczna na 100% ! 3nodding . A jak nikt nie przyjdzie gonk ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:22 am
wszyscy przyjdą, bo muszą xp
a jak nie to będziemy same, we dwie i też będzie bosko mrgreen
ale dobra... bo off-topa robimy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:24 am
No w sumie racja mrgreen .
Dobra już nie robimy :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:49 am
pani psychol a jak nie to będziemy same, we dwie i też będzie bosko mrgreen W zasadzie kiedy się myśli, że coś będzie fajne, to okazuje się niewystarczająco fajne żeby się spodobało. Lepiej myśleć, że jak się spotkacie to będzie nudno i w ogóle do d... Wtedy na pewno miło się zaskoczycie xp Tylko taka mała dygresja mozecie nie zwracać uwagi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:53 am
ichabot pani psychol a jak nie to będziemy same, we dwie i też będzie bosko mrgreen W zasadzie kiedy się myśli, że coś będzie fajne, to okazuje się niewystarczająco fajne żeby się spodobało. Lepiej myśleć, że jak się spotkacie to będzie nudno i w ogóle do d... Wtedy na pewno miło się zaskoczycie xp Tylko taka mała dygresja mozecie nie zwracać uwagi... Eeee gonk ... Ale ja nie chcę mówić, że będzie do dupy, bo jeszcze wykraczę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:54 am
P a t e l n i a ichabot pani psychol a jak nie to będziemy same, we dwie i też będzie bosko mrgreen W zasadzie kiedy się myśli, że coś będzie fajne, to okazuje się niewystarczająco fajne żeby się spodobało. Lepiej myśleć, że jak się spotkacie to będzie nudno i w ogóle do d... Wtedy na pewno miło się zaskoczycie xp Tylko taka mała dygresja mozecie nie zwracać uwagi... Eeee gonk ... Ale ja nie chcę mówić, że będzie do dupy, bo jeszcze wykraczę! Nie musisz mówić. Tylko myśl, myśl, myśl!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:57 am
Dobra *myśli*.
Chcę się miło rozczarować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:58 am
P a t e l n i a Dobra *myśli*. Chcę się miło rozczarować. 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:09 am
ja może bym pomyślała, ale to dużo czasu by mi zajęło... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:11 am
Nie martw się to nie boli, aż tak bardzo whee .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|