|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 9:07 am
Jukatan to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink kruca, a ja jestem dluzej na Gai od Omi, i co na to powiecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 9:24 am
Kyoko Suomi Jukatan to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink kruca, a ja jestem dluzej na Gai od Omi, i co na to powiecie?
eek rispekt, moja droga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 10:28 am
Kyoko Suomi Jukatan to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink kruca, a ja jestem dluzej na Gai od Omi, i co na to powiecie?
ile masz kasy ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:16 pm
Baranina Gem_ma P a t e l n i a A mi się straszliwie podobają te bucikii u Iana heart . Te co ja mam. Są prze. Zebra ma takie w realu myle ze twoja sygnature damy na glowna strone twisted ta z biedny userkiem? zgadzam sie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:56 pm
Insane Lady-sama Kyoko Suomi Jukatan to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink kruca, a ja jestem dluzej na Gai od Omi, i co na to powiecie?
ile masz kasy ninja ? Materialistka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:19 pm
Justinka Insane Lady-sama Kyoko Suomi Jukatan to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink kruca, a ja jestem dluzej na Gai od Omi, i co na to powiecie?
ile masz kasy ninja ? Materialistka XD a jak, trzeba w zyciu jako zarabiac, nawet jesli to tylko wirtualnie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:20 am
Insane Lady-sama Justinka Insane Lady-sama Kyoko Suomi Jukatan to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink kruca, a ja jestem dluzej na Gai od Omi, i co na to powiecie?
ile masz kasy ninja ? Materialistka XD a jak, trzeba w zyciu jako zarabiac, nawet jesli to tylko wirtualnie pirate
ale też powinni zrobić coś takiego jak w neopetach, że jest bank i mnoży się kasa na koncie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:50 am
hehehehe, takie cos jest co najmniej raz dziennie proponowa na sf xd ale chyba nie ma co na to liczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 3:36 am
kruca bomba ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 4:37 am
wilkus hehehehe, takie cos jest co najmniej raz dziennie proponowa na sf xd ale chyba nie ma co na to liczyc. A przydaloby sie. Kazdy m chyba problem z niekontrolowanymi wydatkami ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|