|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:54 pm
oOYugaiOo baby-kid dzieeeeeń doo bry lubisz "Dom dla zmyslonych przyjaciół pani Foster"? fajne to bajka jak kazda inna (tak, ogladam kreskowki -.-')... ale lubie Sera whee "lubię kakałko", "a ja lubię ziemniaki". domokun .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:49 am
ej zignorowaliście mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:51 am
pani psychol ej zignorowaliście mnie xd Nie.. skąd xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:26 am
pani psychol ej zignorowaliście mnie xd Niee... A co pisałaś ? mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:37 am
pani psychol no cześć, cześć... co tam? a to pisałam! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 9:43 am
pani psychol pani psychol no cześć, cześć... co tam? a to pisałam! xp No Witaj.. xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 10:54 am
pani psychol pani psychol no cześć, cześć... co tam? a to pisałam! xp serio? nie widziałam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:08 pm
pani psychol pani psychol no cześć, cześć... co tam? a to pisałam! xp Natalcia przecież wiesz, że jakbym zauważyła to bym nie zignorowała *głaska*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 3:42 am
aaahhh, za to teraz jestem w centrum zainteresowania, ha! pirate
kamelcia, wieeeem, wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 9:53 am
hej czemu niema w sklepie tych wlosow ee... jak one sie nazywaja...? te co Patelnia ma... chcialam kupic ale niama ich tam... oO...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 11:03 am
oOYugaiOo hej czemu niema w sklepie tych wlosow ee... jak one sie nazywaja...? te co Patelnia ma... chcialam kupic ale niama ich tam... oO... Są na pewno tylko musisz dlużej pogrzebać. to nie są te najnowsze, starterowe. Ta fryzurka jest już trochę starsza. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 11:44 am
oOYugaiOo baby-kid dzieeeeeń doo bry lubisz "Dom dla zmyslonych przyjaciół pani Foster"? fajne to bajka jak kazda inna (tak, ogladam kreskowki -.-')... ale lubie Sera whee no Ser jest dziwny... Najfajniejszy jest Bloo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:29 pm
ichabot oOYugaiOo hej czemu niema w sklepie tych wlosow ee... jak one sie nazywaja...? te co Patelnia ma... chcialam kupic ale niama ich tam... oO... Są na pewno tylko musisz dlużej pogrzebać. to nie są te najnowsze, starterowe. Ta fryzurka jest już trochę starsza. 3nodding no wiem juz od dawna mialam ja kupic... ale serio ich niema... ja chyba slepa jestem... oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:30 pm
baby-kid oOYugaiOo baby-kid dzieeeeeń doo bry lubisz "Dom dla zmyslonych przyjaciół pani Foster"? fajne to bajka jak kazda inna (tak, ogladam kreskowki -.-')... ale lubie Sera whee no Ser jest dziwny... Najfajniejszy jest Bloo tez go lubie xP i Eda x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|