|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 2:51 am
Hehe ja zakupilam ostatnio experiment i orindae, ciekawe co z teo wyrosnie;]
Czekam cierpliwie, ale ile mnie to kasy kosztowalo to juz moje;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:50 am
ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 7:27 am
Jukatan ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD Szkoda, że się nie załapałam :sweet:.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:46 am
P a t e l n i a Jukatan ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD Szkoda, że się nie załapałam :sweet:.
chciało by się kamilo. na razie trzeba kupować experyment...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:49 am
Jukatan ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD mnie to nikt nie przebije rofl zapomniałem o zerach totalnie rofl i sprzedałem Angelic Bracelet za uwaga... 144 gold! rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:02 am
The Visible Ghost Jukatan ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD mnie to nikt nie przebije rofl zapomniałem o zerach totalnie rofl i sprzedałem Angelic Bracelet za uwaga... 144 gold! rofl rofl
144 to mniej niż 231 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:12 am
The Visible Ghost Jukatan ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD mnie to nikt nie przebije rofl zapomniałem o zerach totalnie rofl i sprzedałem Angelic Bracelet za uwaga... 144 gold! rofl rofl Na to też się nie załapałam gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:49 pm
ILikeGreenChickenLegs The Visible Ghost Jukatan ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD mnie to nikt nie przebije rofl zapomniałem o zerach totalnie rofl i sprzedałem Angelic Bracelet za uwaga... 144 gold! rofl rofl
Noo.. ale wszyscy do mnie wtedy, że powinienem płakać, a ja się śmiałem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:05 am
The Visible Ghost ILikeGreenChickenLegs The Visible Ghost Jukatan ichabot Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl ja tez podobnier kiedys jakas maske sprzedalam, ale zamiast za 2000 to za 200... nei stracilam az tyle XD mnie to nikt nie przebije rofl zapomniałem o zerach totalnie rofl i sprzedałem Angelic Bracelet za uwaga... 144 gold! rofl rofl
Noo.. ale wszyscy do mnie wtedy, że powinienem płakać, a ja się śmiałem biggrin Płakać to byś mógł jakby to nie było na gai tylko w realu ! gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|