|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:37 am
pani psychol dlaczego nie rozmawiacie o mnie? stare emo hahahaha xp a twoje nazwisko zaczyna się na j?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:04 am
mnie nie można zignorować, kotku xd cziken: niee-e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:40 am
pani psychol mnie nie można zignorować, kotku xd cziken: niee-e fakt, jej sie nie da ignorować. Zawsze znajdzie jakiś błąd w tym co powiedziałaś/eś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:03 am
pani psychol mnie nie można zignorować, kotku xd cziken: niee-e I bardzo dobrze, bo uwierz mi, że gdybyś znała panią na N z nazwiskiem na J, nie lubiłabyś jej tak samo jak ja jej nie lubię :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:03 am
Fafiq pani psychol mnie nie można zignorować, kotku xd cziken: niee-e fakt, jej sie nie da ignorować. Zawsze znajdzie jakiś błąd w tym co powiedziałaś/eś Hmm znajdywanie bledow w moich postach to nie duza sztuka. Sama znajduje ich mnostwo, ale to przez ma zacinajaca sie klawiature. A poza tym jestme bardziej uparta niz najbardziej uparty osiol. Wiec jak postanowie kogos zignorowac to tak jest evil *zaperzyla sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:05 am
P a t e l n i a pani psychol mnie nie można zignorować, kotku xd cziken: niee-e I bardzo dobrze, bo uwierz mi, że gdybyś znała panią na N z nazwiskiem na J, nie lubiłabyś jej tak samo jak ja jej nie lubię :p
daj jej grono n.j.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:08 am
eee tam, biedny paplo, co bajesz... xd
zapodajcie jak tak, ja osądzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:31 am
pani psychol eee tam, biedny paplo, co bajesz... xd zapodajcie jak tak, ja osądzę.
wyszukaj natalia jankowska (kamila mnie zabije za brak cenzury)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:40 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol eee tam, biedny paplo, co bajesz... xd zapodajcie jak tak, ja osądzę.
wyszukaj natalia jankowska (kamila mnie zabije za brak cenzury)
To ja sie może schowam bo przypadkiem oberwe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 9:24 am
pani psychol mnie nie można zignorować, kotku xd przyzwyczaj się do tego, że jedyną istotą któej nie możesz ignorować jest Gemma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 9:42 am
ZebraDeath pani psychol mnie nie można zignorować, kotku xd przyzwyczaj się do tego, że jedyną istotą któej nie możesz ignorować jest Gemma. mhmmm, jak na razie jakoś dawałam sobie z tym radę... (idę się gdzieś schowam, bo zaraz oberwie mi się ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|