|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 11:40 am
Köszi az info-t! whee Remélem hamarosan (még a jegyelővétel kezdete előtt...) felkerül a program...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 27, 2009 11:15 am
FIGYELEM!
Ma kezdődött el a jegyek bolti árusítása! A program viszont továbbra sem került fel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 11:56 am
Csinálni kell ott talit meg programot is egyben
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 1:46 pm
Igen, én is gondoltam rá, hogy talizhatnánk bár kérdés az is hogy ki melyik nap megy. És javaslom hogy írja meg aki cosplayezik ^^ Én szombaton leszek, már megvan a jegyem a Trilian boltból (am az tökjó bolt! whee ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 2:56 pm
Én meg a Sárkánytűztől vettem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 9:59 am
No akkor aki cosplayezne majd írja le hogy minek öltözik hogy tudjuk mikor szurkoljunk hacsak nem talizunk annyival a verseny előtt hogy személyesen is megtudjuk ^^ És benne vagyok teljesen a taliban, animés külső (nem cosplay) nem kizárva ( xp ) és lecsapok én is a mangákra, főleg ha lesz angol Trinity Blood (megszerettem)! Am a Trillian elvileg ki fogja vinni oda a mangáit smile Kíváncsian szomjazom az infót hogy hány körül és a PeCsában vagy a környékén merrefele lenne a tali ha taliznánk. Fényképező tuti lesz nálam! Ja és hogy melyik nap (szombat vagy vasárnap) (már írtam feljebb hogy melyik nap leszek).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 10:22 am
Én valószínűleg nem cosplayezek és én szombaton és vasárnapon megyek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 21, 2009 1:58 am
No akkor: Talizunk? Kik vannak benne? Mikor (7végén belül)? Hol? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 21, 2009 4:38 am
Én benne leszek De hogyan ismerjük meg fel egymást eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 21, 2009 7:30 am
Lurzt Én benne leszek De hogyan ismerjük meg fel egymást eek ? Hát én ott voltam Dávidnál (Maci), találkoztunk is ott... Mindegy nem tudom összejön-e de Dávid száma megvan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 21, 2009 8:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 21, 2009 12:29 pm
Ja ok sweatdrop Ezért javaslom, hogy valami ottani helyszínt kéne "találni" hogy a PeCsa ill a környékének melyik részén talizzunk. Pl sátor mellett vagy ilyesmi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|