|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 2:42 am
wilkus ichabot Po prostu jest okres siewu i jest okres żniw mrgreen *mysli, czy by przypadkiem w cos nie zainwestowala...* było o tym wcześniej pomyśleć, ja na Hermes Moon już ze 300k na czysto będę miała razz z butelki Fausta jakieś 150k xD w ogóle polecam kupić The Experiment. To jest fajne i żadnej ewolucji jeszcze nie miało 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:08 am
tak. sek tylko w tym, ze nie zdarza mi sie sprzedawac tego typu itemow, bo sie do niech za bardzo przywiazuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:27 am
wilkus tak. sek tylko w tym, ze nie zdarza mi sie sprzedawac tego typu itemow, bo sie do niech za bardzo przywiazuje sweatdrop ja chyba wszystko umiem sprzedac. ciagle cos sprzedaje, zeby miec nowego ava xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 4:36 am
...hmm, ja wlasnie zbieram na kupe.. w sensie kupuje wszystko, co mi sie podoba a pozniej ukladam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 7:55 am
wilkus ...hmm, ja wlasnie zbieram na kupe.. w sensie kupuje wszystko, co mi sie podoba a pozniej ukladam xd to kup se toilet paper ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 8:00 am
wilkus tak. sek tylko w tym, ze nie zdarza mi sie sprzedawac tego typu itemow, bo sie do niech za bardzo przywiazuje sweatdrop To kup dwa pirate oczywiście jak masz kasę xd Mi się na razie nie chcę zbierać goldów, mam zastój, ale może niedługo coś się wykombinuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 8:44 am
ja uzbierałm pieniądze na white drome eggs i mam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 7:52 am
ja mam 24 tysiaki i nie wiem na co wydac... nie mogę się zdecydować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 9:15 am
ichabot To kup dwa pirate oczywiście jak masz kasę xd Mi się na razie nie chcę zbierać goldów, mam zastój, ale może niedługo coś się wykombinuje. nawet na jeden nie mam xd ...co tam. jakos bedzie. Insane Lady-sama to kup se toilet paper ninja akurat mi sie nie podoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 12:26 pm