|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 7:38 am
ZebraDeath nyo 3nodding Kapitan Zebra ma zawsze rację. mhm, na to wychodzi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 7:44 am
gratuluje cierpliwosci stare na przyszlosc: najlepsza metoda to ostentacyjnie olac. nawet nie wiesz jak to takich osobnikow wkurza...swiadomosc ze to co robia Cie W OGOLE nie rusza biggrin na zywo polecam: - podejsc, podniesc palec na zasadzie "ahh, one more thing", wdech jakby sie chcialo cos powiedziec, po sekundzie wahania machnac reka na osobnika, odwrocic sie na piecie i odejsc. polecam zwlaszcza przy ludziach, efekt murowany biggrin - na bardziej betonowy leb: (tez najlepiej na zywo) jak zrobi przerwe w tokowaniu, z autentycznym (wazne!) zyczliwym wspolczuciem, bez zlosci, powiedziec: "wiesz co, mi to ciebie jest zal...", ewentualnie dodac "jak ty sobie w zyciu poradzisz..." ...apopleksja murowana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 7:46 am
Silvery the Alchemist gratuluje cierpliwosci stare na przyszlosc: najlepsza metoda to ostentacyjnie olac. nawet nie wiesz jak to takich osobnikow wkurza...swiadomosc ze to co robia Cie W OGOLE nie rusza biggrin na zywo polecam: - podejsc, podniesc palec na zasadzie "ahh, one more thing", wdech jakby sie chcialo cos powiedziec, po sekundzie wahania machnac reka na osobnika, odwrocic sie na piecie i odejsc. polecam zwlaszcza przy ludziach, efekt murowany biggrin - na bardziej betonowy leb: (tez najlepiej na zywo) jak zrobi przerwe w tokowaniu, z autentycznym (wazne!) zyczliwym wspolczuciem, bez zlosci, powiedziec: "wiesz co, mi to ciebie jest zal...", ewentualnie dodac "jak ty sobie w zyciu poradzisz..." ...apopleksja murowana biggrin woo, najs! mrgreen teraz tylko muszę znaleźć ofiarę żeby przetestować te patenty :b
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 4:04 pm
Już w porządku?
Nie mój i nie żołądku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 12:27 am
taaaaak, aaaale...
nie jadę jednak z nimi do wawy. trudno! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 12:34 am
Silvery the Alchemist gratuluje cierpliwosci stare na przyszlosc: najlepsza metoda to ostentacyjnie olac. nawet nie wiesz jak to takich osobnikow wkurza...swiadomosc ze to co robia Cie W OGOLE nie rusza biggrin na zywo polecam: - podejsc, podniesc palec na zasadzie "ahh, one more thing", wdech jakby sie chcialo cos powiedziec, po sekundzie wahania machnac reka na osobnika, odwrocic sie na piecie i odejsc. polecam zwlaszcza przy ludziach, efekt murowany biggrin - na bardziej betonowy leb: (tez najlepiej na zywo) jak zrobi przerwe w tokowaniu, z autentycznym (wazne!) zyczliwym wspolczuciem, bez zlosci, powiedziec: "wiesz co, mi to ciebie jest zal...", ewentualnie dodac "jak ty sobie w zyciu poradzisz..." ...apopleksja murowana biggrin kurde, podoba mi sie, musze wykorzystac XD'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 1:38 am
Spytaj czy ma jakieś problemy ze sobą , że musi się tak mocno dowartościować.
Albo powiedz wprost że jest do niczego... ja bynajmniej bym powiedziała. Gościu jesteś żałosny, nie chce mi się z tobą gadać, gdyż nic pozytywnego nie wnosisz w mój rozwój, więc jak chcesz kontynuować ze mną dialog to weź się przyogarnij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 4:44 am
pani psychol taaaaak, aaaale... nie jadę jednak z nimi do wawy. trudno! xp
bardzo trudno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 4:49 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol taaaaak, aaaale... nie jadę jednak z nimi do wawy. trudno! xp
bardzo trudno.
aaaa, patelnia, cziken... ja w ferie do was jadę xp się ustawimy jakoś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 4:57 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol taaaaak, aaaale... nie jadę jednak z nimi do wawy. trudno! xp
bardzo trudno.
ja i kamila zostajemy w warszawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 5:05 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol taaaaak, aaaale... nie jadę jednak z nimi do wawy. trudno! xp
bardzo trudno.
no to dobrze. no, chyba, że nie chcecie żebym przyjeżdżała, no to nieee... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 6:17 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol taaaaak, aaaale... nie jadę jednak z nimi do wawy. trudno! xp
bardzo trudno.
oczywiście ze nie chcemy, a co ty sobie wyobrażasz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 6:21 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol taaaaak, aaaale... nie jadę jednak z nimi do wawy. trudno! xp
bardzo trudno.
oczywiście ze nie chcemy, a co ty sobie wyobrażasz ninja
ble ble bleee! stare emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|