|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 7:05 am
Insane Lady-sama napisz o pięknych widokach, o parkach krajobrazowych, może wydrukuj zdjęcie z jakimś widokiem i naklej... nie mam tuszu w drukarce -,-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:58 am
pani psychol Insane Lady-sama napisz o pięknych widokach, o parkach krajobrazowych, może wydrukuj zdjęcie z jakimś widokiem i naklej... nie mam tuszu w drukarce -,- ja nic ci na to nie poradzę talk2hand . zawsze możesz iść i gdzieś wydrukować, w jakimś punkcie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 9:45 am
BRZAWO! tutaj coś dla ciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 11:20 am
ILikeGreenChickenLegs BRZAWO! tutaj coś dla ciebie. widziałam ładniejsze, chociaż to też ładne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 3:03 pm
pani psychol na razie się zastanawiam jakby zrobić tę ulotkę, żeby wyglądała profeszynal... xp Nie musi byc profeszjonal, wystarszy że będzie sensowna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 3:53 pm
Norwegia = A-ha, najlepszy zespol na swiecie 3nodding
no dobra, mialam pomagac domokun Finlandia = wódka Fin...no dobra, glupawka stop xd Finlandia = ho-ho-ho Święty Mikołaj (chociaz ja tam zawsze bede uwazac ze Mikolaj to na biegunie polnocnym :mregreen: ) i chyba hotele w lodzie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 6:49 pm
Silvery the Alchemist i chyba hotele w lodzie...? to w Szwecji smile ale w Finlandii jest wioska świętego Mikołaja, Rovaniemi, warto o tym wspomnieć smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 5:22 am
ILikeGreenChickenLegs BRZAWO! tutaj coś dla ciebie. nie podoba mi się czcionka, taka... badziewna xd ogólnie imidż tegoż jest jakiś taki prymitywny. oczywiście to tylko moje odczucia. a z tą wioską to fajny pomysł! przedstawię to jako "niezła gratka dla dzieci" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:54 am
Jakbym miała pisać o Norwegii, cała praca byłaby o Munchu whee jeden z moich ulubionych artystów
co do Finlandii, to niestety niewiele wiem o tym kraju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:07 am
Yumea Jakbym miała pisać o Norwegii, cała praca byłaby o Munchu whee jeden z moich ulubionych artystów co do Finlandii, to niestety niewiele wiem o tym kraju munch jest przepyszny sama bym z wielką chęcią napisała o nim, ale to w końcu ma być folder turystyczny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:27 am
pani psychol Yumea Jakbym miała pisać o Norwegii, cała praca byłaby o Munchu whee jeden z moich ulubionych artystów co do Finlandii, to niestety niewiele wiem o tym kraju munch jest przepyszny sama bym z wielką chęcią napisała o nim, ale to w końcu ma być folder turystyczny sweatdrop polecam biografię o Munchu Atlee Naess'a. Pozwala spojrzeć z innej perspektywy na jego twórczość i na samego Edvarda. Zachęcam do lektury, warto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:31 am
Yumea pani psychol Yumea Jakbym miała pisać o Norwegii, cała praca byłaby o Munchu whee jeden z moich ulubionych artystów co do Finlandii, to niestety niewiele wiem o tym kraju munch jest przepyszny sama bym z wielką chęcią napisała o nim, ale to w końcu ma być folder turystyczny sweatdrop polecam biografię o Munchu Atlee Naess'a. Pozwala spojrzeć z innej perspektywy na jego twórczość i na samego Edvarda. Zachęcam do lektury, warto. oke, oke. dopiszę to do mojej listy książek, które chcę przeczytać w najbliższym czasie. a skoro polecasz to pewnie warto... ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|