Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
w dupę jeża, ale mi się nudzi... Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wiecie co...
  kocham was... :xp:
View Results

P a t e l n i a

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 7:39 am

ILikeGreenChickenLegs
P a t e l n i a
No pamiętam.
Co tak na mnie krzyczałeś wtedy whee .
A potem dostałam 3 albo 4.
A i tak z testu dostałam 4.
A na koniec 3 mam.
Głupi Krokiet scream .

Kamila!
Twój jest Kakiet, moja Krok.

HAHAHA.
Ale ja jestem gópia.

Natalyja : biologia jako przedmiot fajna, ale nauczycielka ...
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 7:46 am

P a t e l n i a
ILikeGreenChickenLegs
P a t e l n i a
No pamiętam.
Co tak na mnie krzyczałeś wtedy whee .
A potem dostałam 3 albo 4.
A i tak z testu dostałam 4.
A na koniec 3 mam.
Głupi Krokiet scream .

Kamila!
Twój jest Kakiet, moja Krok.

HAHAHA.
Ale ja jestem gópia.

Natalyja : biologia jako przedmiot fajna, ale nauczycielka ...

moja jest przesuperekstramega fajna mrgreen
stara jest, ale taaaakie teksty wali.

pani psychol

P a t e l n i a

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 7:49 am

Moja to ma cały czas mówi takim głosem dziwnym "Gaaaaduuuułyyyyy" (niby srogo, ale zaraz potem taka zadowolona ze swojego sposobu karcenia dzieci, sama się do siebie śmieje...)
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 7:56 am

ehehe, no to udana jest mrgreen

ja tam rybki spadam.
buziole krejzole :***** xd

pani psychol

Mroovecka

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 8:10 am

skoro już zeszło na biologice... nasza co kilkanaście sekund mówiła "prawda"... "jedna z podstawowych prawda tkanek zwierzęcych, jest charakterystyczna dla prawda zwierząt przechodzących dwie fazy gastrulacji i powstaje prawda z mezodermy." o czymkolwiek by nie gadała, zawsze jest PRAWDA niach niach niach...
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 8:10 am

Ciao bejbi :****

P a t e l n i a

Jukatan

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 8:45 am

Mroovecka
skoro już zeszło na biologice... nasza co kilkanaście sekund mówiła "prawda"... "jedna z podstawowych prawda tkanek zwierzęcych, jest charakterystyczna dla prawda zwierząt przechodzących dwie fazy gastrulacji i powstaje prawda z mezodermy." o czymkolwiek by nie gadała, zawsze jest PRAWDA niach niach niach...
jak moj gosc od wstepu do archeologii...

tutaj mamy, prawda, obrazy znalezione, prawda, w wenecji, prawda, mediolanie, prawda i turynie, prawda?

taka prawda to proba zaangazowanie sluchaczy w wyklad. jestesmy baredzo zaangazowani obstawiajac liczbe "prawd" i liczac komisyjnie, ile.

okolo 1,6 prawd na minute..
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 10:09 am

Jukatan
Mroovecka

tutaj mamy, prawda, obrazy znalezione, prawda, w wenecji, prawda, mediolanie, prawda i turynie, prawda?

taka prawda to proba zaangazowanie sluchaczy w wyklad. jestesmy baredzo zaangazowani obstawiajac liczbe "prawd" i liczac komisyjnie, ile.

moi wykładowcy to chyba jednak wyższy poziom inteligencji wypowiedzi mają...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Mroovecka

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 10:54 am

Jukatan
Mroovecka

hahaha mysmy jej liczyli co lekcje i statystyki prowadzilismy ^^
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 11:13 am

Mroovecka

zupełnie tak samo jak i ta moja mrgreen

pani psychol

P a t e l n i a

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 11:30 am

Moja od plastyki tak ma.
Ale to jest moja ulubiona nauczycielka.
"Bo to jest prawda Wasz wybór z tym odrabianiem lekcji prawda, bo mi nie zależy żebyście byli mądrzy prawda, bo to prawda Wam powinno zależeć".
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 2:02 am

a nasza pani od matematyki mówi ciądle że jak nie zrobimy zadanbia to nie zdamy egz. gim. i matury. i będziemy nierobami, niedostaniemy sie na studia, a co dopiero do liceum.

dziki_wieprz

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas