|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:39 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a No pamiętam. Co tak na mnie krzyczałeś wtedy whee . A potem dostałam 3 albo 4. A i tak z testu dostałam 4. A na koniec 3 mam. Głupi Krokiet scream . Kamila! Twój jest Kakiet, moja Krok.
HAHAHA. Ale ja jestem gópia. Natalyja : biologia jako przedmiot fajna, ale nauczycielka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:46 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a No pamiętam. Co tak na mnie krzyczałeś wtedy whee . A potem dostałam 3 albo 4. A i tak z testu dostałam 4. A na koniec 3 mam. Głupi Krokiet scream . Kamila! Twój jest Kakiet, moja Krok.
HAHAHA. Ale ja jestem gópia. Natalyja : biologia jako przedmiot fajna, ale nauczycielka ... moja jest przesuperekstramega fajna mrgreen stara jest, ale taaaakie teksty wali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:49 am
Moja to ma cały czas mówi takim głosem dziwnym "Gaaaaduuuułyyyyy" (niby srogo, ale zaraz potem taka zadowolona ze swojego sposobu karcenia dzieci, sama się do siebie śmieje...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:56 am
ehehe, no to udana jest mrgreen
ja tam rybki spadam. buziole krejzole :***** xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 8:10 am
skoro już zeszło na biologice... nasza co kilkanaście sekund mówiła "prawda"... "jedna z podstawowych prawda tkanek zwierzęcych, jest charakterystyczna dla prawda zwierząt przechodzących dwie fazy gastrulacji i powstaje prawda z mezodermy." o czymkolwiek by nie gadała, zawsze jest PRAWDA niach niach niach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 8:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 8:45 am
Mroovecka skoro już zeszło na biologice... nasza co kilkanaście sekund mówiła "prawda"... "jedna z podstawowych prawda tkanek zwierzęcych, jest charakterystyczna dla prawda zwierząt przechodzących dwie fazy gastrulacji i powstaje prawda z mezodermy." o czymkolwiek by nie gadała, zawsze jest PRAWDA niach niach niach... jak moj gosc od wstepu do archeologii... tutaj mamy, prawda, obrazy znalezione, prawda, w wenecji, prawda, mediolanie, prawda i turynie, prawda?taka prawda to proba zaangazowanie sluchaczy w wyklad. jestesmy baredzo zaangazowani obstawiajac liczbe "prawd" i liczac komisyjnie, ile. okolo 1,6 prawd na minute..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 10:09 am
Jukatan Mroovecka skoro już zeszło na biologice... nasza co kilkanaście sekund mówiła "prawda"... "jedna z podstawowych prawda tkanek zwierzęcych, jest charakterystyczna dla prawda zwierząt przechodzących dwie fazy gastrulacji i powstaje prawda z mezodermy." o czymkolwiek by nie gadała, zawsze jest PRAWDA niach niach niach... jak moj gosc od wstepu do archeologii... tutaj mamy, prawda, obrazy znalezione, prawda, w wenecji, prawda, mediolanie, prawda i turynie, prawda?taka prawda to proba zaangazowanie sluchaczy w wyklad. jestesmy baredzo zaangazowani obstawiajac liczbe "prawd" i liczac komisyjnie, ile. okolo 1,6 prawd na minute.. moi wykładowcy to chyba jednak wyższy poziom inteligencji wypowiedzi mają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 10:54 am
Jukatan Mroovecka skoro już zeszło na biologice... nasza co kilkanaście sekund mówiła "prawda"... "jedna z podstawowych prawda tkanek zwierzęcych, jest charakterystyczna dla prawda zwierząt przechodzących dwie fazy gastrulacji i powstaje prawda z mezodermy." o czymkolwiek by nie gadała, zawsze jest PRAWDA niach niach niach... jak moj gosc od wstepu do archeologii... tutaj mamy, prawda, obrazy znalezione, prawda, w wenecji, prawda, mediolanie, prawda i turynie, prawda?taka prawda to proba zaangazowanie sluchaczy w wyklad. jestesmy baredzo zaangazowani obstawiajac liczbe "prawd" i liczac komisyjnie, ile. okolo 1,6 prawd na minute.. hahaha mysmy jej liczyli co lekcje i statystyki prowadzilismy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:13 am
Mroovecka skoro już zeszło na biologice... nasza co kilkanaście sekund mówiła "prawda"... "jedna z podstawowych prawda tkanek zwierzęcych, jest charakterystyczna dla prawda zwierząt przechodzących dwie fazy gastrulacji i powstaje prawda z mezodermy." o czymkolwiek by nie gadała, zawsze jest PRAWDA niach niach niach... zupełnie tak samo jak i ta moja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:30 am
Moja od plastyki tak ma. Ale to jest moja ulubiona nauczycielka. "Bo to jest prawda Wasz wybór z tym odrabianiem lekcji prawda, bo mi nie zależy żebyście byli mądrzy prawda, bo to prawda Wam powinno zależeć".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 2:02 am
a nasza pani od matematyki mówi ciądle że jak nie zrobimy zadanbia to nie zdamy egz. gim. i matury. i będziemy nierobami, niedostaniemy sie na studia, a co dopiero do liceum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|