|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 11:47 am
Mroovecka hehe fajne rebuski... wzucaj więcej a moj brat jak byl mały to zamiast REBUS mówił JEBUS xp może później, na razie jestem na laptoku, a nie mam myszki... te rebusy by wyszły nieco "dziwne" xd
haha, pozdrów brata! xd
ale jakby ktoś chciał, to proszę, niech się nie wstydzi. wrzucajcie swoje jakieś rebusy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:36 pm
hehe apropos rebusów, to facet od chemii kiedyś nam zrobił kartkówkę i nikt wogle nie wiedział o co chodzi w tych pytaniach (oprócz takiego jednego dupowłaza xp ) i kumpel na sprawdzianie sie zabawił... 1. podaj wzór D-ketozy:  to ostatnie to ozy, taka forma terenu jakby ktoś nie wiedział (my mat-fiz-inf-geo, to to nasze zboczenie jest xp ) 2. Narysuj wzór fishera czegośtam (mniejsza o to, i tak nie wiedzieliśmy co to jest smile ):  3. Narysuj wzór pierścieniowy czegośtam:  no i taki sprawdzian oddał... biggrin a pozostali robili łódeczki z kartek albo czapeczki... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:55 pm
ohohoho, haha xd
barzo pomysłowe!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:12 pm
wiem, bo to w końcu moja klasa jest biggrin xp najlepsza jaką ta szkoła widziała biggrin zreszta nawet sama pani dyrektor powiedziała ze jesteśmy specyficzni, i że znani w całej szkole z naszego humoru i o nas jeszcze nie raz sie usłyszy *szpan*...*bans*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:56 am
łooo, dobre xd
nam dyrektor nie powiedzial na koncu, ze nam przebacza. crying musielismy byc wyrodni xd
dostal czlowiek jakies punkty za pomysl? :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 3:20 am
szalalalala
UWAGAUWAGAGAGAGAGAGAGAGAGAGA wahmbulance wahmbulance wahmbulance
mam pomysła na nowego rebusa. możecie się spodziewać, że go tutaj umieszczę!!!!!!!
co znaczy, że jest szansa na zdobycie miana miszcza i w ogóle!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 4:45 am
wilkus łooo, dobre xd nam dyrektor nie powiedzial na koncu, ze nam przebacza. crying musielismy byc wyrodni xd dostal czlowiek jakies punkty za pomysl? :XP: właśnie że nie dostał... skandal!! wy tu sie mozecie sprzeczac i odgadywac jebusów ile chcecie, ale ja i tak zawse bede miszczem i fokule !!! o!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 6:32 am
Mroovecka wilkus łooo, dobre xd nam dyrektor nie powiedzial na koncu, ze nam przebacza. crying musielismy byc wyrodni xd dostal czlowiek jakies punkty za pomysl? :XP: właśnie że nie dostał... skandal!! wy tu sie mozecie sprzeczac i odgadywac jebusów ile chcecie, ale ja i tak zawse bede miszczem i fokule !!! o!! taaa, a dziadek wiedział- nie powiedział. srole lole, a nie!!!!!!!
ja jestem miszczem w tej sztuce, bo sama robię te genialne szarady!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 6:46 am
Mroovecka wilkus łooo, dobre xd nam dyrektor nie powiedzial na koncu, ze nam przebacza. crying musielismy byc wyrodni xd dostal czlowiek jakies punkty za pomysl? :XP: właśnie że nie dostał... skandal!! wy tu sie mozecie sprzeczac i odgadywac jebusów ile chcecie, ale ja i tak zawse bede miszczem i fokule !!! o!! ano, ano... za sama bystrosc umyslu xd ozby, ja toze Miszczem i wogole crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 6:53 am
ja mam pomysła genialnego w swej prostocie!!!!!!!!!
zrobię zaraz zagadeczkę. jeno będzie taaaka trudna, że hej.
i osoba, która ją odgadnie jes:
miszczem nad miszczami i nie ma moc(z)nych
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co wy na to? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 8:06 am
pani psychol ja mam pomysła genialnego w swej prostocie!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co wy na to? mrgreen podoba mnie sieu!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 8:11 am
Mroovecka pani psychol ja mam pomysła genialnego w swej prostocie!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co wy na to? mrgreen podoba mnie sieu!! no to fajnie, tylko teraz muszę się zastanowić nad hasłem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|