|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:55 am
mnie cholera bierze na mysl o sylwestrze... niby mam jechac w gory ze znajommi, ale i Mistrz mnie zaprasza do siebie. gybym nie zaplacila zaliczki wiadomym by bylo, ze poszlabym do niego, a tak...? i kurde sama nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 2:46 am
a ja chcialam do genewy jechać, ale PODOBNO miejsc juz nie było :/ ale i tak bedzie fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 3:44 am
a to juz swoja droga xd moj problem chyba zostal rozwiazany przez ojca - "masz od razu pozniej kolokwium z matematyki! nigdzie nie jedziesz!" moze to i dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 9:34 am
wilkus a to juz swoja droga xd moj problem chyba zostal rozwiazany przez ojca - "masz od razu pozniej kolokwium z matematyki! nigdzie nie jedziesz!" moze to i dobrze. widzisz, juz wiesz co robic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 10:42 am
Jukatan widzisz, juz wiesz co robic wink hehee, ja jestem bardzo problematycznym dzieckiem xd teraz np. mam dylemat, czy isc do Mistrza, skoro mu powiedzialam, ze jade w gory... ninja to przystoi tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 10:52 am
ja miałam mieć sylwka z yaoistkami, ale wcześniej mój prywatny Poduszek zażyczył sobie, żeby jego puch marny i wietrzna istota poszła na imprezkę wydziału u NieŚwiętego. Nie przepuszczę takiej okazji, yaoistki wytrzymają jedną noc bez składania mi pokłonów za to, że żyję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 10:56 am
wilkus Jukatan widzisz, juz wiesz co robic wink hehee, ja jestem bardzo problematycznym dzieckiem xd teraz np. mam dylemat, czy isc do Mistrza, skoro mu powiedzialam, ze jade w gory... ninja to przystoi tak? oczywisicie, powiedz, ze sytuacja z górami się zmieniła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:28 pm
wilkus Jukatan widzisz, juz wiesz co robic wink hehee, ja jestem bardzo problematycznym dzieckiem xd teraz np. mam dylemat, czy isc do Mistrza, skoro mu powiedzialam, ze jade w gory... ninja to przystoi tak? nie idz... daj chopu spokoju chociaz w swieta mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:47 pm
czyli 2 glosy za... xd e, zapraszal mnie 2 razy w sumie... moze sie ucieszy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 1:55 pm
wilkus czyli 2 glosy za... xd e, zapraszal mnie 2 razy w sumie... moze sie ucieszy? przez grzecznosc... whee jedz jedz.. ale po swietach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:50 am
buehehehe xd ozby, Ty moglabys kiedy do mnie wpasc przypadkiem, to bysmy jak za dobrych czasow 'allo 'allo ogladnely? xd swieta koncza sie dzisiaj. a mam zamiar tam byc 31/1 to chyba po swietach? :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|