|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 5:49 am
Insane Lady-sama Yajo Insane Lady-sama Yajo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ... a sprawdziło Yajko w inventory? może był jakiś błąd i się dodało, ale nie pokazało... Niii maaa crying crying crying czytałam, że są jakieś błędy i nieliczni nie dostają itemów, masz pecha... Ja też. mam wszystkie itemki od śpiewania w sklepach prócz rękawiczek, które sobie musiałam dokupić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 6:06 am
ZebraDeath Insane Lady-sama Yajo Insane Lady-sama Yajo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ... a sprawdziło Yajko w inventory? może był jakiś błąd i się dodało, ale nie pokazało... Niii maaa crying crying crying czytałam, że są jakieś błędy i nieliczni nie dostają itemów, masz pecha... Ja też. mam wszystkie itemki od śpiewania w sklepach prócz rękawiczek, które sobie musiałam dokupić xp Ja miałem akurat wszystko. Teraz jestem na etapie pomnażania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 6:52 am
Uhhhh, mam juz wszystkie itemy, słodziaka iiii... tyle (;
W tym roku się postarali na te święta (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 9:51 am
pszczoła, ty żyjesz? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 3:41 pm
ZebraDeath Insane Lady-sama Yajo Insane Lady-sama Yajo NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Czemu czemu czemu czemuczemuczemuczemuczemuczemu no o zesz szlagby to *&$%%$&( czemu nie dostałam tego genialnego złotego serduszka ze skrzydełkami na łancuszku z kluczykiem???!!! NO CZEMU???!!! Ja chce moje serduszko crying ... Grzeczna byłam, zajmowałam się sierotkami, i co? I dupa emo ... a sprawdziło Yajko w inventory? może był jakiś błąd i się dodało, ale nie pokazało... Niii maaa crying crying crying czytałam, że są jakieś błędy i nieliczni nie dostają itemów, masz pecha... Ja też. mam wszystkie itemki od śpiewania w sklepach prócz rękawiczek, które sobie musiałam dokupić xp crying gonk xp sad cry emo crying gonk xp sad cry emo crying gonk xp sad cry emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:53 am
ZebraDeath pszczoła, ty żyjesz? rofl Taaaak, aczkolwiek co to za zycie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 6:34 am
Pszczola_M ZebraDeath pszczoła, ty żyjesz? rofl Taaaak, aczkolwiek co to za zycie rofl hm. śmieszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|