jabadaba |
|
Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:11 am
Jukatan czy ktos nie dostal jeszcze kasy? (zostala wyslana z mego drugiego konta razz drugie konto XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:45 am
A ja baaarrrdzooo dziękuję, bo mi wolno idzie zbieranie kaski x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 11:48 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan czy ktos nie dostal jeszcze kasy? (zostala wyslana z mego drugiego konta razz drugie konto XD
od EvilYuki razz zmora, np. zrobilas najlepszy av to masz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 3:20 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan czy ktos nie dostal jeszcze kasy? (zostala wyslana z mego drugiego konta razz drugie konto XD
od EvilYuki razz zmora, np. zrobilas najlepszy av to masz mrgreen evilyuki to twój muł>=?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 3:54 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan czy ktos nie dostal jeszcze kasy? (zostala wyslana z mego drugiego konta razz drugie konto XD
od EvilYuki razz zmora, np. zrobilas najlepszy av to masz mrgreen evilyuki to twój muł>=? Jukatan to muł EvilYuki. właściwie, czy muł... chciałam mieć po prostu męską postać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:16 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan czy ktos nie dostal jeszcze kasy? (zostala wyslana z mego drugiego konta razz drugie konto XD
od EvilYuki razz zmora, np. zrobilas najlepszy av to masz mrgreen evilyuki to twój muł>=? Jukatan to muł EvilYuki. właściwie, czy muł... chciałam mieć po prostu męską postać. Hm. A to miłe nawet. ale czemu dziewczyny na ppc są zazwyczaj menszczyznami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 7:31 am
Pokukaj uwaznie na mojego avatarka i się domyśl cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 2:29 am
Yajo Pokukaj uwaznie na mojego avatarka i się domyśl cool nie wiem, nie chce byc gupi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 12:11 pm
ILikeGreenChickenLegs Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan czy ktos nie dostal jeszcze kasy? (zostala wyslana z mego drugiego konta razz drugie konto XD
od EvilYuki razz zmora, np. zrobilas najlepszy av to masz mrgreen evilyuki to twój muł>=? Jukatan to muł EvilYuki. właściwie, czy muł... chciałam mieć po prostu męską postać. Hm. A to miłe nawet. ale czemu dziewczyny na ppc są zazwyczaj menszczyznami? jukatanem jestem na tych gildiahc, ktore traktuje obelzywie, te, ktore sa mi blizsze odwiedzam damskim kontem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 3:00 pm
Interesujące zachowanie aspołeczne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 3:03 pm
ILikeGreenChickenLegs Yajo Pokukaj uwaznie na mojego avatarka i się domyśl cool nie wiem, nie chce byc gupi. http://yaoi.y-gallery.net/clubgallery/381/ <- i nu, żeby nie było, to z tego powodu zainteresowałam się gaią xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 4:34 am
Yajo ILikeGreenChickenLegs Yajo Pokukaj uwaznie na mojego avatarka i się domyśl cool nie wiem, nie chce byc gupi. http://yaoi.y-gallery.net/clubgallery/381/ <- i nu, żeby nie było, to z tego powodu zainteresowałam się gaią xD a o tym myślałem. hehe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:03 pm
wow, to domyślny jestes xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:14 am
zmora13 wow, to domyślny jestes xD dziekuje, dziekuje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|