|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:04 am
Koooooooooooooooordian! heart heart heart heart
najlepszy romantyczny polski utwór wierszowany! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 12:08 pm
ZebraDeath Koooooooooooooooordian! heart heart heart heart najlepszy romantyczny polski utwór wierszowany! whee whee whee dzisiaj zacząłem czytać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 1:21 pm
ichabot ZebraDeath Koooooooooooooooordian! heart heart heart heart najlepszy romantyczny polski utwór wierszowany! whee whee whee dzisiaj zacząłem czytać xd Zebra już zna moją opinię, ale przytoczę ją tu raz jeszcze: Mickiewicz rulezzz, Słowacki sucksss. pirate A Wielka Improwizacja jest heart bombastyczna heart ! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 1:31 pm
Nigdy w zyciu nie dalem sobie czegos narzucic a tym bardziej ksiazki, czytam tylko i wylacznie to co mi przypadnie osobiscie do gustu i/lub wpadnie mi w oko w matrasie lub empiku ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 1:43 am
harab serapel wpadnie mi w oko w matrasie lub empiku ;] ja się tak parę razy nacięłam, min. na "Nocarza" albo "Przenajświętszą Rzeczpospolitą". Wyjątkowo beznadziejne ksiażki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 1:07 pm
harab serapel Nigdy w zyciu nie dalem sobie czegos narzucic a tym bardziej ksiazki, czytam tylko i wylacznie to co mi przypadnie osobiscie do gustu i/lub wpadnie mi w oko w matrasie lub empiku ;] A skad wiesz, ze narzucona ksiązka by ci nie przypadła do gustu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 4:50 pm
Yajo harab serapel Nigdy w zyciu nie dalem sobie czegos narzucic a tym bardziej ksiazki, czytam tylko i wylacznie to co mi przypadnie osobiscie do gustu i/lub wpadnie mi w oko w matrasie lub empiku ;] A skad wiesz, ze narzucona ksiązka by ci nie przypadła do gustu? No właśnie. Jest wiele ciekawych lektur, które warto przeczytać whee Dla mnie taką książką jest "Kordian" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 12:40 am
hmmm, narzucone ksiazki maj to do sebie, zepodchodzi sie do nich z automatuczna odraza - za to wlasnie, ze sa narzucone. musza byc naprawde dobre, zeby sie spodobac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 6:31 am
Daedhel ichabot ZebraDeath Koooooooooooooooordian! heart heart heart heart najlepszy romantyczny polski utwór wierszowany! whee whee whee dzisiaj zacząłem czytać xd Zebra już zna moją opinię, ale przytoczę ją tu raz jeszcze: Mickiewicz rulezzz, Słowacki sucksss. pirate A Wielka Improwizacja jest heart bombastyczna heart ! twisted „Ja czuję nieśmiertelność, nieśmiertelność tworzę, cóż Ty większego mogłeś zrobić – Boże?...” whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:03 am
wilkus hmmm, narzucone ksiazki maj to do sebie, zepodchodzi sie do nich z automatuczna odraza - za to wlasnie, ze sa narzucone. musza byc naprawde dobre, zeby sie spodobac xd Mi się duża częsc lektur podobała, ale do tego dochodzi się później, jak si8ę przestaje być głupim szczeniakiem i docenia się dobry kawał literatury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:06 am
Gem_ma Daedhel ichabot ZebraDeath Koooooooooooooooordian! heart heart heart heart najlepszy romantyczny polski utwór wierszowany! whee whee whee dzisiaj zacząłem czytać xd Zebra już zna moją opinię, ale przytoczę ją tu raz jeszcze: Mickiewicz rulezzz, Słowacki sucksss. pirate A Wielka Improwizacja jest heart bombastyczna heart ! twisted „Ja czuję nieśmiertelność, nieśmiertelność tworzę, cóż Ty większego mogłeś zrobić – Boże?...” whee Z jakiej wikipedii żeś to skopiował? evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|