|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:27 am
ZebraDeath wicked que.en ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Taaaa... O jejunciu : *zasłania oczy*. to jeszcze gorsze nie rozciągać strony domokun SEKS!!! twisted twisted twisted BOŻE! NIE! TYLKO NIE TO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 6:41 am
boisz się seksu? powiadam ci: kiedyś będziesz miał nie lada problemy z tego mienia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:19 am
ZebraDeath wicked que.en ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Taaaa... O jejunciu : *zasłania oczy*. to jeszcze gorsze nie rozciągać strony domokun SEKS!!! twisted twisted twisted Juz biegne, juz lece moje kochanie! 4laugh Ej, i to jeszcze mój post był xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:24 am
wicked que.en boisz się seksu? powiadam ci: kiedyś będziesz miał nie lada problemy z tego mienia xd Nie za odważna to teza? No wiesz, w wieku mundurkowym to chyba jeszcze nie wypada, co? Roman może już nie jest ministrem, ale nadal czuwa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:52 pm
ichabot wicked que.en boisz się seksu? powiadam ci: kiedyś będziesz miał nie lada problemy z tego mienia xd Nie za odważna to teza? No wiesz, w wieku mundurkowym to chyba jeszcze nie wypada, co? Roman może już nie jest ministrem, ale nadal czuwa rofl tak. Czuwa. Bardzo. Argh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 1:33 am
ichabot wicked que.en boisz się seksu? powiadam ci: kiedyś będziesz miał nie lada problemy z tego mienia xd Nie za odważna to teza? No wiesz, w wieku mundurkowym to chyba jeszcze nie wypada, co? Roman może już nie jest ministrem, ale nadal czuwa rofl przecież ja niczego strasznego nie piszę (chyba) to nawet nie jest obleśne. to tylko prawda mrgreen
w ogóle jakoś dziwnie się ostatnio zrobiło w tej gildii, wszędzie tylko o seksie gadamy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 1:39 am
wicked que.en ichabot wicked que.en boisz się seksu? powiadam ci: kiedyś będziesz miał nie lada problemy z tego mienia xd Nie za odważna to teza? No wiesz, w wieku mundurkowym to chyba jeszcze nie wypada, co? Roman może już nie jest ministrem, ale nadal czuwa rofl przecież ja niczego strasznego nie piszę (chyba) to nawet nie jest obleśne. to tylko prawda mrgreen
w ogóle jakoś dziwnie się ostatnio zrobiło w tej gildii, wszędzie tylko o seksie gadamy xp Jestem fanem Loli pi i cytuje jej słowa: LolaPi TĘCZOWY SEKS DLA WSZYSTKIIIIICH!!!!!!! SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS SEKS
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:34 am
to ja już wiem kto to wprowadził tyle seksu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:05 am
Yajo ZebraDeath wicked que.en ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Taaaa... O jejunciu : *zasłania oczy*. to jeszcze gorsze nie rozciągać strony domokun SEKS!!! twisted twisted twisted Juz biegne, juz lece moje kochanie! 4laugh Ej, i to jeszcze mój post był xd heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:24 am
heart *odszerdoszkuwowywuje Zeberce* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 10:55 am
Yajo heart *odszerdoszkuwowywuje Zeberce* heart och, och, och!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 1:01 am
wicked que.en to ja już wiem kto to wprowadził tyle seksu domokun jeee! ale powinni wprowadzic zakaz postowania postów z powtarzaniem wyłaczniem jednego słowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:42 pm
ZebraDeath Yajo heart *odszerdoszkuwowywuje Zeberce* heart och, och, och! Ach ach ach! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|