|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:00 pm
wilkus .. ja prawdopodobnie zakoncze na warunku =_= moze dlatego nie krowa, bo wszyscy wychodzac z kolokwium sie smieja, a nie mucza [jeszcze] Ja w ciebie wierze! Dasz sobie rade! *acha ponponami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 12:39 am
Wpadłem na inne pomysły.
50. Nie rozpoznajesz już, co jest offtopem. 51. Na innych forach chcesz sprawdzic co w tym miesiacu maja nowego z itemkow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 1:34 pm
52. Gdy do swojego partnera/ partnerki nie mówisz po imieniu lecz zwracasz się loginem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:21 am
Baranina 52. Gdy do swojego partnera/ partnerki nie mówisz po imieniu lecz zwracasz się loginem to nie tylko naleciałość Gai wink a większość forumów - jak kogoś poznajesz po nicku, to potem tak na niego wolisz gadać w "rijalu" XD Zel: Yuki, chcesz stripsika? Ja: Nie, udław się, Zel. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 7:39 am
Jukatan Baranina 52. Gdy do swojego partnera/ partnerki nie mówisz po imieniu lecz zwracasz się loginem to nie tylko naleciałość Gai wink a większość forumów - jak kogoś poznajesz po nicku, to potem tak na niego wolisz gadać w "rijalu" XD Zel: Yuki, chcesz stripsika? Ja: Nie, udław się, Zel. mrgreen kajke znam od dawien dawna i mowie jej wilkus czasem, a degsa tez spory kawalek i zadko mi sie zdarza powiedziec do niego pawel stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 10:24 am
Owiec Jukatan Baranina 52. Gdy do swojego partnera/ partnerki nie mówisz po imieniu lecz zwracasz się loginem to nie tylko naleciałość Gai wink a większość forumów - jak kogoś poznajesz po nicku, to potem tak na niego wolisz gadać w "rijalu" XD Zel: Yuki, chcesz stripsika? Ja: Nie, udław się, Zel. mrgreen kajke znam od dawien dawna i mowie jej wilkus czasem, a degsa tez spory kawalek i zadko mi sie zdarza powiedziec do niego pawel stressed ja lejdi poznałam wczesniej i gadam do niej czasem Lejdi, czasem po imieniu, z kolei ona mnie nazywa po imieniu bądź nickiem ze szkoły - Doti. więc tu nie ma reguły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 4:53 am
gdy zaczynam pisac sms ze skrotami od gaiowych buziek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 11:05 am
Yajo wilkus .. ja prawdopodobnie zakoncze na warunku =_= moze dlatego nie krowa, bo wszyscy wychodzac z kolokwium sie smieja, a nie mucza [jeszcze] Ja w ciebie wierze! Dasz sobie rade! *acha ponponami* buehehehe, dziekowac, ale to chyba awykonalne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 7:58 am
wilkus Yajo wilkus .. ja prawdopodobnie zakoncze na warunku =_= moze dlatego nie krowa, bo wszyscy wychodzac z kolokwium sie smieja, a nie mucza [jeszcze] Ja w ciebie wierze! Dasz sobie rade! *acha ponponami* buehehehe, dziekowac, ale to chyba awykonalne sweatdrop ja się nie zgadzam. ja będe nazywać matematykę krowa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 8:02 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus Yajo wilkus .. ja prawdopodobnie zakoncze na warunku =_= moze dlatego nie krowa, bo wszyscy wychodzac z kolokwium sie smieja, a nie mucza [jeszcze] Ja w ciebie wierze! Dasz sobie rade! *acha ponponami* buehehehe, dziekowac, ale to chyba awykonalne sweatdrop ja się nie zgadzam. ja będe nazywać matematykę krowa 3nodding
ja tak mówię od zawsze na nauczycielkę od majmy, to też się liczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 8:11 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs wilkus Yajo wilkus .. ja prawdopodobnie zakoncze na warunku =_= moze dlatego nie krowa, bo wszyscy wychodzac z kolokwium sie smieja, a nie mucza [jeszcze] Ja w ciebie wierze! Dasz sobie rade! *acha ponponami* buehehehe, dziekowac, ale to chyba awykonalne sweatdrop ja się nie zgadzam. ja będe nazywać matematykę krowa 3nodding
ja tak mówię od zawsze na nauczycielkę od majmy, to też się liczy? tak, chyba czeba zrobić petycje idać do ministerstwa oświaty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 8:20 am
by zmienili matematykę na krowę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 8:24 am
ILikeGreenChickenLegs by zmienili matematykę na krowę.
aha, rozumiem. wtedy osoby uczące matematyki byłyby... farmerami?
//zobacz profil. i co nie siedzisz na WOŚPie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|