|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 9:37 am
wilkus cos w stylu czemu bialy mis rozuszcza sie w H2O? bo jest polarny. eh, ja toze chce ksiezyc, ale to poza moimi mozliwosciami finansowymi niestety emo ja też chceeeeeeeem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 2:39 am
oni sa kurde zli i niedobrzy z tymi cenami... teraz zas zbieram na machine czasu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 2:41 am
ja nie wiem te wszystkie rzeczy duzo lepiej na dziewczynach wygladaja.... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 2:43 am
cos w tym jest, ozby... ale moze to tylko nam sie tak wydaje... nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:05 am
seksiści z nich. ale na przykład pewnie za miesiąc będą męskie rzeczy. moze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:54 am
Gem_ma ja nie wiem te wszystkie rzeczy duzo lepiej na dziewczynach wygladaja.... confused Dawaj te itemy a zobaczysz, ze beda dobrze wygladac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:03 am
Yajo Gem_ma ja nie wiem te wszystkie rzeczy duzo lepiej na dziewczynach wygladaja.... confused Dawaj te itemy a zobaczysz, ze beda dobrze wygladac cool no to też żem mu to mówię twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:41 am
ZebraDeath Yajo Gem_ma ja nie wiem te wszystkie rzeczy duzo lepiej na dziewczynach wygladaja.... confused Dawaj te itemy a zobaczysz, ze beda dobrze wygladac cool no to też żem mu to mówię twisted hhhmmmm... ja myśle ze frost bite jest uni tm jest m i snowwitch jest f i każdy może zkładac jak chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:06 am
Ales to genialnie wymyślił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:08 am
ZebraDeath Yajo Gem_ma ja nie wiem te wszystkie rzeczy duzo lepiej na dziewczynach wygladaja.... confused Dawaj te itemy a zobaczysz, ze beda dobrze wygladac cool no to też żem mu to mówię twisted No widzisz Gemmuś, przegłosowany przez tęczowe majty i piracicę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:00 am
Yajo Ales to genialnie wymyślił. chyba nie ma żadnych wątpliwości?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:22 am
A czułbys sie urazony, gdyby były?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 1:28 am
Yajo A czułbys sie urazony, gdyby były? tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:50 pm