|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:31 pm
i tak owca stworzyla kobiete na swoj obraz i podobienstwo swoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:20 am
Jukatan Kasmizar skroccie te posty, cholery dostaje jak widze te dłuzyzny. Musiałem kliknac 5 razy zanim sie domyslilem ze to cos ma byc chlopcem. Tak to jest jak sie faceta na okladce Yaoica tylko widzi. co jest? jak Ci ortografia nie pasuje to lecisz niby kot w rui i modyfikujesz posty, czemu się za te nie weźmiesz? po prostu pewnie nie umiesz skrócić tak tego posta, aby był widoczny obrazek mrgreen Idz na aerobik jak masz w sobie za duzo energii. Instrukcja dla Jukatana: Wystarczy wyciąć tą część tekstu jaka jest widoczna w poście, aby został sam obrazek. Każdy użytkownik to wie. Jeżeli będziesz miała z tym problem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:38 am
 Takie cos mi wyszło. Niech teraz ktos mi powie, czy to facet czy dziewczyna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 1:39 am
Kasmizar  Takie cos mi wyszło. Niech teraz ktos mi powie, czy to facet czy dziewczyna biggrin w tym doll makerze nie ma żadnego menskiego fryza i żadnych menskich podkolanówek, więc kobieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 5:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:03 am
ILikeGreenChickenLegs Kasmizar  Takie cos mi wyszło. Niech teraz ktos mi powie, czy to facet czy dziewczyna biggrin w tym doll makerze nie ma żadnego menskiego fryza i żadnych menskich podkolanówek, więc kobietaTotoś jest aseksualny ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 12:25 am
Yajo ILikeGreenChickenLegs Kasmizar  Takie cos mi wyszło. Niech teraz ktos mi powie, czy to facet czy dziewczyna biggrin w tym doll makerze nie ma żadnego menskiego fryza i żadnych menskich podkolanówek, więc kobietaTotoś jest aseksualny ninja uniseksualny. ono.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 6:58 am
a ja wolę to: roiworld
tam jak się wchodzi to jest taki kwadrat z taką panienką i obok niego są strzałki w prawo i w lewo no i tam wybieracie zestaw jaki chcecie
fajne to jest, lepsze ciuchy tam są mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 12:59 pm
wicked que.en a ja wolę to: roiworld
tam jak się wchodzi to jest taki kwadrat z taką panienką i obok niego są strzałki w prawo i w lewo no i tam wybieracie zestaw jaki chcecie
fajne to jest, lepsze ciuchy tam są mrgreen nie umiesz sie lansować na cudownym, błyszczącym candymakerze! xd Kaszmizaaar: Turlaj dropsa! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 11:51 pm
Jukatan wicked que.en a ja wolę to: roiworld
fajne to jest, lepsze ciuchy tam są mrgreen nie umiesz sie lansować na cudownym, błyszczącym candymakerze! xd Kaszmizaaar: Turlaj dropsa! xd candybar też jest fajny, ale jak dla mnie właśnie...
za bardzo błyszczący xp
kiedyś lubiłam na nim siedzieć i ubierać te lalki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 3:35 pm
ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs Kasmizar  Takie cos mi wyszło. Niech teraz ktos mi powie, czy to facet czy dziewczyna biggrin w tym doll makerze nie ma żadnego menskiego fryza i żadnych menskich podkolanówek, więc kobietaTotoś jest aseksualny ninja uniseksualny. ono.Obojniaczątko? Wow... Cekawe, czy mają hermafrodytów cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:49 pm
Yajo ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs Kasmizar  Takie cos mi wyszło. Niech teraz ktos mi powie, czy to facet czy dziewczyna biggrin w tym doll makerze nie ma żadnego menskiego fryza i żadnych menskich podkolanówek, więc kobietaTotoś jest aseksualny ninja uniseksualny. ono.Obojniaczątko? Wow... Cekawe, czy mają hermafrodytów cool albo po prostu niechciane dzieci z chin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|