|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:38 am
The Visible Ghost Insane Lady-sama ZebraDeath Gemma, znów mieszałeś w pollu komuś! scream *spada z krzesła i zapowietrza się* O_O Gemma. Lol ;D Zacząłem się zastanawiać, skąd mi się taka opcja wzięła ;D szczerze mowiac ja nie wiem skąd inni modowie tysz nie ale nie chcemy wzbudzac paniki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:40 am
Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama ZebraDeath Gemma, znów mieszałeś w pollu komuś! scream *spada z krzesła i zapowietrza się* a ciemu? *wsadza kciuk do buzi i robi puppy eyes* bo mnie to rozbawilo rofl i wyjmij ten kciuk, bo ci slina z buzi leci xD doobrzie...a kupiś mi liziaka? @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:55 am
Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama ZebraDeath Gemma, znów mieszałeś w pollu komuś! scream *spada z krzesła i zapowietrza się* a ciemu? *wsadza kciuk do buzi i robi puppy eyes* bo mnie to rozbawilo rofl i wyjmij ten kciuk, bo ci slina z buzi leci xD doobrzie...a kupiś mi liziaka? @.@ jaaakieeego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 5:41 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama ZebraDeath Gemma, znów mieszałeś w pollu komuś! scream *spada z krzesła i zapowietrza się* a ciemu? *wsadza kciuk do buzi i robi puppy eyes* bo mnie to rozbawilo rofl i wyjmij ten kciuk, bo ci slina z buzi leci xD doobrzie...a kupiś mi liziaka? @.@ jaaakieeego? duuuuuziego zapewne @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:31 pm
LolaPi No i bardzo dobrze, że się zgodziłeś twisted cool Chołełnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 1:16 am
The Visible Ghost ILikeGreenChickenLegs Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma a ciemu? *wsadza kciuk do buzi i robi puppy eyes* bo mnie to rozbawilo rofl i wyjmij ten kciuk, bo ci slina z buzi leci xD doobrzie...a kupiś mi liziaka? @.@ jaaakieeego? duuuuuziego zapewne @_@ czekoladowego czy malinowego? *lubi pomarańczowu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|