|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:07 am
Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam. moze jakby sie jej oswiadczyl... pamietam ze podczas Twojej osiemnastki ona łzawie powiedziała, ze nie ma co na oświadczyny liczyć. tak? tak powiedziała? no widzisz, czyli wiadomo kto tu jest idiotą. a teraz wzięła ślub z innym, mój brat o tym akurat nie wie... xD to może nakręcicie Moda na sukces polysz edyszyn?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:09 am
co do tytułu topicka... MÓJ 'KOLEGA' Z KLASY TEŻ!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:33 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam. moze jakby sie jej oswiadczyl... pamietam ze podczas Twojej osiemnastki ona łzawie powiedziała, ze nie ma co na oświadczyny liczyć. tak? tak powiedziała? no widzisz, czyli wiadomo kto tu jest idiotą. a teraz wzięła ślub z innym, mój brat o tym akurat nie wie... xD to może nakręcicie Moda na sukces polysz edyszyn? czemu nie, z tego duzo kasy moze byc ninja . ale czy Klan nie jest juz ta moda na sukces polisz edyszyn?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:52 am
Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam. moze jakby sie jej oswiadczyl... pamietam ze podczas Twojej osiemnastki ona łzawie powiedziała, ze nie ma co na oświadczyny liczyć. tak? tak powiedziała? no widzisz, czyli wiadomo kto tu jest idiotą. a teraz wzięła ślub z innym, mój brat o tym akurat nie wie... xD to może nakręcicie Moda na sukces polysz edyszyn? czemu nie, z tego duzo kasy moze byc ninja . ale czy Klan nie jest juz ta moda na sukces polisz edyszyn? Rzeczywiście... Może Zbuntowany aniołna wczasach w polsce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:10 am
troche to smutne ze dziewczyna na to czekala, a on tego nie widzial -.- no ale coz ze ona chciala to nie znaczy ze on musial to zrobic. Ja bym chcial muc bez zadnych konsekwencji uciac leb komus wink a jakos nikt nie chce dla mnie sie poswiecic i napisac upowaznienia dla mnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:23 am
harab serapel troche to smutne ze dziewczyna na to czekala, a on tego nie widzial -.- no ale coz ze ona chciala to nie znaczy ze on musial to zrobic. Ja bym chcial muc bez zadnych konsekwencji uciac leb komus wink a jakos nikt nie chce dla mnie sie poswiecic i napisac upowaznienia dla mnie xD ja bym chciala uciac sobie, bo mam dosc zycia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|