Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Mój brat jest idiotą Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Zgadzasz się ze mną?
  tak, to idiota
  nie, to tylko mężczyzna
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:07 am

Insane Lady-sama
Jukatan
Insane Lady-sama
Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam.
moze jakby sie jej oswiadczyl... pamietam ze podczas Twojej osiemnastki ona łzawie powiedziała, ze nie ma co na oświadczyny liczyć.

tak? tak powiedziała? no widzisz, czyli wiadomo kto tu jest idiotą. a teraz wzięła ślub z innym, mój brat o tym akurat nie wie... xD

to może nakręcicie Moda na sukces polysz edyszyn?
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:09 am

co do tytułu topicka... MÓJ 'KOLEGA' Z KLASY TEŻ!!

Mroovecka

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:33 am

ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
Jukatan
Insane Lady-sama
Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam.
moze jakby sie jej oswiadczyl... pamietam ze podczas Twojej osiemnastki ona łzawie powiedziała, ze nie ma co na oświadczyny liczyć.

tak? tak powiedziała? no widzisz, czyli wiadomo kto tu jest idiotą. a teraz wzięła ślub z innym, mój brat o tym akurat nie wie... xD

czemu nie, z tego duzo kasy moze byc ninja . ale czy Klan nie jest juz ta moda na sukces polisz edyszyn?
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:52 am

Insane Lady-sama
ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
Jukatan
Insane Lady-sama

czemu nie, z tego duzo kasy moze byc ninja . ale czy Klan nie jest juz ta moda na sukces polisz edyszyn?

Rzeczywiście... Może Zbuntowany aniołna wczasach w polsce?

dziki_wieprz

harab serapel

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 2:10 am

troche to smutne ze dziewczyna na to czekala, a on tego nie widzial -.- no ale coz ze ona chciala to nie znaczy ze on musial to zrobic. Ja bym chcial muc bez zadnych konsekwencji uciac leb komus wink a jakos nikt nie chce dla mnie sie poswiecic i napisac upowaznienia dla mnie xD
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 2:50 am

ach to życie rolleyes

dziki_wieprz

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:23 am

harab serapel
troche to smutne ze dziewczyna na to czekala, a on tego nie widzial -.- no ale coz ze ona chciala to nie znaczy ze on musial to zrobic. Ja bym chcial muc bez zadnych konsekwencji uciac leb komus wink a jakos nikt nie chce dla mnie sie poswiecic i napisac upowaznienia dla mnie xD

ja bym chciala uciac sobie, bo mam dosc zycia stare
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas